Michael Bolton a 90-es évek kedvenc énekese volt: 68 évesen irtó sármos pasi
Michael Bolton így fest napjainkban.

michael-bolton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Bolton olyan slágerekkel lopta be magát a zenerajongók szívébe, mint a How Am I Supposed to Live Without You, a How Can We Be Lovers, a When a Man Loves a Woman vagy a Go the Distance. Utóbbi a Herkules című rajzfilm zenéje volt.

Nem hullott az ölébe egyből a siker, már a '70-es években próbálkozott, de sorra megbuktak a projektjei, a sikerek csak a '80-as években jöttek neki, dalszövegíróként, majd énekesként is érvényesült. Karrierje során négyszer jelölték Grammy-díjra, ebből kétszer nyert is, az egyiket 1990-ben, a másikat 1992-ben vehette át. Több mint 75 millió lemezt adott el világszerte, szinte nem volt olyan ország, ahol ne lépett volna fel, hazánkban is járt már. A zenész február 26-án ünnepelte 68. születésnapját.

Így fest napjainkban Michael Bolton

Amikor Michael Bolton a '90-es években karrierje csúcsán járt, akkor hosszú, göndör frizurával hódított, ma már a rövid fazonra esküszik, ami szerintünk remekül áll neki, ezzel a rajongói is egyetértenek. Instagramján rengeteg dicsérő kommentet kap, hogy mennyire sármos pasi.

Nagyon sportos életet él, közösségi oldalára gyakran tesz fel képeket, amelyeken éppen teniszezik vagy golfozik, valószínűleg a rendszeres mozgásnak köszönhetően sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint azok a kortársai, akik egyáltalán nem végeznek semmilyen fizikai tevékenységet. A Classis Popnak 2020 augusztusában elmondta egy interjúban, hogy el sem hiszi, hogy már több mint ötven éve a zenélés az élete.

- Soha nem tudom ép ésszel felfogni, hogy már ötven éve ezzel foglalkozom. Ez részben talán amiatt van, mert lélekben örök gyerek maradtam. Ötven év? Egyszerűen lehetetlen ez számomra - magyarázta.

Arról is szó esett, hogy bár sok rajongója volt, számos negatív kritika érte, ami nagyon bántotta őt.

- Azt hiszem, nincs elég vastag bőröm ehhez. Meghívtak, hogy elnökök és királyi családtagok előtt lépjek fel. Minden ajtó nyitva állt előttem, ez viszont azt hozta nekem, hogy a kritikusok minden pillanatot megragadtak, hogy belém kössenek. A kritikusok általában nem szeretik a mainstream zenét, ezt megtanultam az életemben. Sajnos már a legelején előjött a versengő és harcias énem, és simán visszaszóltam a kritizálóimnak, ezzel csak azt értem el, hogy még rosszabb lett a helyzetem, és több lett az ellenségem. Az utolsó húsz évben bőven elég muníciót adtam nekik - mesélte.

Napjainkban jobban érzi magát, mint valaha, a zene továbbra is az élete része maradt, legutolsó kislemeze 2020 novemberében jelent meg It's Christmas Time címmel.

Így megváltoztak a '80-as évek sztárjai

Képes összeállításunkban a '80-as évekből ismert zenészek friss fotóit mutatjuk.

Ezt is szeretjük