Meryl Streepre ezért orrolt meg a világhírű színésznő: kollégájuk kotyogta ki
Burt Reynolds elmondása szerint Sally Field rettenetesen féltékeny volt Meryl Streepre.

meryl-streep-sally-field
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés olyan szakma van a világon, amelyben akkora lenne a versengés, mint a szórakoztatóiparban. A színészeknek bizony alaposan meg kell küzdeniük egy-egy szerepért. Az elorozott lehetőségek pedig remek táptalajt biztosítanak az esetleges rivalizáláshoz.

Meryl Streep ezt sajnos első kézből tapasztalta meg, keresett színésznő lévén sok pályatársát utasította maga mögé, akik olykor nem viselték jól, hogy hoppon maradtak. Bár kolléganője, Sally Field sosem konfrontálódott vele szemtől szemben, mégis tudni lehet, hogy egy ideig rettenetesen féltékeny volt rá.

Sally Field ezért volt féltékeny Meryl Streepre

Az esetet pályatársuk, Burt Reynolds kotyogta ki, aki a ’70-es években egy párt alkotott Fielddel. 14 évvel az 1982-es szakításuk után a People magazinnak mesélt arról, milyen volt a kapcsolata a színésznővel. Noha nem spórolt a dicsérettel - ódákat zengett a tehetségéről és a versenyszelleméről - egy olyan sztorit is elmesélt, ami egyértelművé tette, hogy volt kedvese ki nem állhatta Streepet.

meryl-field
Fotó: Getty Images Hungary

Elárulta, hogy egyszer elmentek egy színházi darabra, amelyben Meryl Streep volt a főszereplő. Ám az előadást végül nem tudták teljes terjedelmében megnézni, ugyanis Field az első felvonást követően kijelentette, egy percig sem marad tovább. Reynolds állítása szerint kedvese tajtékzott a dühtől, sőt még egy durva megjegyzést is tett a filmcsillag játékára.

„K*rvára le tudnám játszani őt a színpadról!” - idézte Sally Field szavait.

burt reynolds sally field
Fotó: Frank Edwards / Getty Images Hungary

2009-ben maga a színésznő is beszámolt arról, hogy a filmkészítők minden jó karaktert Streepnek adnak, így ő rengeteg lehetőségtől esik el.

- Nem mintha nem szeretném a televíziós szereplést, de nem én választottam a sorozatokat. Egyszerűen csak az a helyzet, hogy a rendezők csak Merylt akarják - aki tökéletes, az embereknek sosincs elegük belőle. Ilyen ez a szakma manapság. Mindenki azt hiszi, hogy ő a legjobb - ecsetelte a Good Housekeeping interjújában.

Sztárok, akik nem kedvelték egymást

Az elmúlt években számtalan olyan színészpáros volt, akik gyűlölték egymást a közös munkájuk során. Összeállításunkban mutatjuk, kik azok, akik legszívesebben megfojtották volna egymást egy kanál vízben.

Ezt is szeretjük