Julia Roberts ki nem állhatta Hugh Grantet a forgatáson: a színész így gúnyolódott rajta
Hugh Grant gúnyos megjegyzései után nem csoda, hogy megharagudott Julia Roberts.

julia-roberts-hugh-grant
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor két színész szerelmespárt alakít a vásznon, a nézők hajlamosak arra gondolni, hogy épp olyan jól kijönnek az életben is. Ám vannak olyan esetek, amikor ennek pont az ellenkezője igaz: amilyen boldognak tűnnek egymás társaságában a filmben, annyira nagy köztük a feszültség, miután leáll a kamera.

Julia Roberts és Hugh Grant között sem volt kifejezetten rózsás a viszony a Sztárom a párom forgatása közben. Nem is csoda, hogy a színésznő megorrolt kollégájára, miután az folyamatosan viccet csinált a külsejéből.

Hugh Grant így gúnyolta ki Julia Robertset

A színész megállás nélkül azzal viccelődött, hogy partnernőjének milyen hatalmas a szája. Ráadásul mindezt nem csak a kulisszák mögött tette, akkor sem hagyta abba poénosnak szánt sértegetését Roberts kárára, amikor különböző talk-show-k vendége volt. 

julia roberts hugh grant
Fotó: Getty Images / Getty Images Hungary

- Akkora szája van! De komolyan, szó szerint, fizikailag hatalmas a szája. Amikor megcsókoltam, attól féltem, hogy majd meghallok egy halk visszhangot - ecsetelte 2004-ben Oprah Winfrey műsorában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az 1999-ben bemutatott romantikus komédia sokak kedvence a mai napig. A történet, amely bemutatja, hogy egy hétköznapi ember és egy hollywoodi csillag között miként lobban lángra a szerelem, rengeteg nézőt szegez most is a képernyő elé, és premier idején hatalmas bevételt produkált a mozikasszáknál. 

grant-roberts
Fotó: Getty Images Hungary

Nem meglepő, hogy a rajongók sokáig epekedve várták a folytatást, amelynek elkészültére van némi esély. Julia Roberts 2005-ben a Female First interjújában árulta el, dacára annak, mennyire megbántva érezte magát akkor, hajlandó szemet hunyni a sztár csipkelődése fölött.

- Majd felrobbantam a Sztárom a párom forgatásán, ez tény. De hiába tett kegyetlen megjegyzéseket arra, hogy nézek ki, Hugh Grant hihetetlenül tehetséges, szóval szívesen csinálnék vele még egy filmet. Már megbocsájtottam neki.

Sztárpárok, akik gyűlölködtek a forgatáson

Nem Hugh Grant és Julia Roberts az egyedüli filmes páros, akiknek nem volt fenékig tejfel a közös munka. Mutatjuk, melyik sztárok ellenségeskedtek közös filmjük forgatása alatt.

Ezt is szeretjük