A Szulejmán Hürremjének már ekkora a babapocakja: a mindenórás Meryem Uzerli gyönyörű kismama
Meryem Uzerliről gyönyörű babapocakos fotók készültek.

meryem-uzerli-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryem Uzerlit a magyar nézők a Szulejmán című török sorozatból ismerhetik, ő alakította az egyik legnépszerűbb karaktert, Hürremet.

A német-török színésznő szeptemberben jelentette be, hogy babát vár, akkor volt az ötödik hónapban, és várhatóan januárban hozza világra a kicsit. Az év végén Instagramon ismét meglepte a rajongóit, ugyanis több babapocakos felvételt posztolt magáról.

Meryem Uzerli hamarosan világra hozza második gyerekét

A 37 éves szépségről a népszerű berlini fotós, Urban Ruths készítette a képeket. A fotók láttán sok rajongó gratulált neki, többen leírták, mennyire gyönyörű kismama.

A színésznő kislánya, Lara egy húgocskának örülhet hamarosan, közölte a CNN Türk hírcsatorna. A pici édesapjáról csak annyit közölt, hogy amerikai származású, és várják már, hogy bővüljön a családjuk. Sajnos Lara édesapjában, a török milliomos üzletemberben, Can Atesben hatalmasat csalódott, ugyanis a férfi megcsalta, így kilenc hónap járás után szakítottak 2013-ban. Eközben Uzerli teljesen kiégett, és váratlanul otthagyta a Szulejmán stábját, egy német klinikán kezeltette magát, ahol Can Ates többször meglátogatta. Ekkor lett állapotos a férfitól, aki arra kérte, hogy vetesse el a gyermekét.

A színésznő nem hallgatott rá, egyedül is vállalta, hogy világra hozza a gyermekét, Lara Uzerli 2014. február 10-én született meg.

A kislány már régóta álmodozott egy kis testvérről, így nagy öröm lesz számára az elkövetkezendő időszak. A Hürriyet török napilap információi szerint január első hetére írták ki, így a mindenórás színésznő bármelyik pillanatban világra hozhatja második gyerkőcét.

Halit Ergenç és gyönyörű felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Halit Ergenç és csinos felesége, Bergüzar Korel.

Ezt is szeretjük