A Szulejmán Hürremjének 3 hónapos kislánya tündéri baba: végre láthatjuk Lily arcát
Meryem Uzerli még januárban hozta világra második kislányát.

meryem-uzerli-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryem Uzerli, a Szulejmán Hürremje 2020 szeptemberében jelentette be, hogy babát vár, a kislánya végül 2021. január 8-án jött a világra.

A pici a különleges Lily Koy nevet kapta, mióta megszületett, a német-török színésznő néhány alkalommal posztolt a kicsiről Instagram-oldalára, de arra mindig gondosan ügyelt, hogy az arcocskája ne látszódjon.

Meryem Uzerli kislánya ilyen édes baba

Uzerli egyik Instagram-sztorijában posztolt két felvételt a most már három hónapos kislányról, aki szemmel láthatóan nagyon szépen fejlődik. A felvételen szerepel a színésznő nagyobbik lánya is, Lara, aki februárban lett hétéves.

meryem-lányai
Fotó: Instagram/Meryem Uzerli

A Berlinben élő sztár a gyerekek mellé felvett egy bébiszittert, aki segít neki a mindennapi teendőkben, írta meg a török Sabah pletykalap. Nagyobbik lányának apja Can Ates, akivel viharos volt a kapcsolata, végül 2013-ban szakítottak, mert a férfi megcsalta őt. Miután kiderült, hogy teherbe esett tőle, Ates arra kérte, vetesse el a magzatot, de erre Uzerli nem volt hajlandó.

Második lányának édesapja amerikai szerelme, akivel boldog párkapcsolatban él, a férfi a legnagyobb támogatója, segít neki a gyereknevelésben és a házi munkában is.

Ami a színészi karrierjét illeti, 2020-ban jelent meg a Kovan című török dráma, amelyben ő játszotta a főszerepet, előtte évekig nem vállalt szerepet, kicsit visszavonult a nyilvánosságtól. Amikor a Szulejmánban szerepelt 2012 és 2013 között, az élete nagyon pörgős volt, de sajnos ez az életvitel rossz hatással volt rá. Olyan szinten kiégett, hogy orvosi kezelésre volt szüksége, váratlanul szállt ki a sorozatból. Szerencsére ma már jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

Kenan Imirzalioğlu felesége

Nézd, milyen gyönyörű nőt vett el feleségül az Ezel című sorozat jóképű főszereplője!

Ezt is szeretjük