Milla Jovovich 13 éves lánya szép, mint az anyja: Ever az új Marvel-filmben szerepel

Ever a Fekete Özvegy című filmben alakítja a címszereplő fiatalkori énjét.

milla-jovovich
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a ’80-as évek közepén Milla Jovovich családja a Szovjetunióból Los Angelesbe emigrált, édesanyjának a legnagyobb vágya az volt, hogy keresett színésznőként csinálhasson karriert. Ám ez nem teljesülhetett be az asszony hiányos nyelvtudása miatt. Szertefoszlott álmát azonban lányán keresztül élhette ki, aki kilencévesen kezdett modellkedni, majd a mozivásznat is meghódította.

Milla Jovovich 13 éves lánya

A Visszatérés a kék lagúnába, Az ötödik elem és a Kaptár-filmek meghozták Milla Jovovich számára azt a népszerűséget, amely anyjának nem adatott meg. Nagyon úgy tűnik, mindez még egy generáción átível, hiszen a filmcsillag legidősebb lánya is Hollywood kapuját döngeti. Bár Ever mindössze 13 esztendős, már most olyan szerepet tudhat a magáénak, amelyről a legtöbb feltörekvő színésznő még álmodni sem mer. Ő alakítja a Marvel-moziuniverzum várva várt, Fekete Özvegy című filmje címszereplőjének fiatalkori énjét - derül ki a produkció legújabb traileréből. A készítők választásával a rajongók elégedettebbek nem is lehetnének, szerintük a szép kamasz lány tökéletes választás a Scarlott Johansson által megformált karakter kislányverziójának.

Bár a mozi bemutatóját többször eltolták a koronavírus-járvány miatt, ha minden a tervek szerint marad, 2021 júliusában végre nagyvászonra kerül a Marvel egyik legnépszerűbb női karakterének eredettörténete, amelynek jó pár jelenetét hazánkban forgatták.

Képes összeállításunkban mutatjuk Milla Jovovich lányát a film bemutatójában, valamint további fotókon nézheted meg, hogy Ever mennyire hasonlít az édesanyjára.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük