A Szulejmán Hürrem szultánája combvillantós ruhában szexiskedett a reklámfotózáson: kapott érte hideget-meleget
Meryem Uzerli egy reklámfotózás kedvéért bújt a bordó ruhába.

meryem-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryem Uzerli, a Szulejmánból megismert török-német származású színésznő több lábon megél, a színészet mellett az arcát adja különféle márkákhoz, emellett Berlinben egy kávézót üzemeltet.

A 39 éves színésznő egy orosz kozmetikai cég, a Faberlic arca lett, a promóciós képeket Dubajban készítették el, írta meg a török NTV híroldal.

Meryem Uzerli bordó ruhában pózolt

Meryem egy bordó színű ruhában állt a kamera elé, számos dögös felvétel készült róla, a fotózás végeredményének egy részét mi is megmutatjuk. 

meryem
Fotó: Instagram/Meryem Uzerli

A fotókat a színésznő Instagram-oldalán osztotta meg, több mint egy nap alatt 117 ezer lájkot zsebelt be, számos rajongója megjegyezte, mennyire csodálatos és gyönyörű, de voltak, akik kiakadtak azon, hogy egy orosz céget reklámoz. Bár itt érdemes megjegyezni, hogy egy cég sem tehet arról, milyen döntéseket hoz az országuk vezetője. A háború kirobbanása óta azonban sokan elítélik az orosz népet.

"Az agresszív Oroszországot támogatod, nem vagyok többé a rajongód, undorító!" "Az oroszok gyilkosok, a Faberlic orosz cég!" "Szégyelld magad" - írták a dühös kommentelők.

A török híroldal szerint Uzerli egymillió dolláros szerződést írt alá a céggel.

A Szulejmán férfi főszereplője és színésznő felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Halit Ergenç és Bergüzar Korel.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük