A Szulejmán Hürremje ellopta a show-t a szexi bársonyestélyiben: a kétgyerekes Meryem Uzerli irtó dögös
Meryem Uzerli lehengerlően nézett ki a bársonyestélyiben.

profimedia-0176440617
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryem Uzerli Dubajba utazott, hogy részt vegyen a Time100 Impact Awardson. Az eseményt a Jövő Múzeumában rendezték meg a szervezők.

A 38 éves színésznő az Instagram-oldalán osztott meg több felvételt, amelyek a gálán készültek róla. A rajongók ámultak a dögös szettjén.

Meryem Uzerli bársonyestélyiben

A német-török származású sztár az elmúlt években számos alkalommal bebizonyította, hogy mennyire kifinomult ízlése van. A Dubajban megrendezett díjátadón is csodásan festett, egy irtó dögös bársonyestélyiben keltett feltűnést, miközben a vörös szőnyegen pózolt a fotósoknak.

A ruhát Zuleyha Kuru isztambuli divattervező készítette el, Uzerli szívesen viseli a török ruhakészítők kreációit, ezzel is támogatja a hazájából származó márkákat. A fekete bársonyruhához egy ezüst szandált viselt, emellett egy feltűnő arany-ezüst fülbevaló is volt rajta, de azt később inkább kivette a füleiből.

Uzerli igazi megtiszteltetésnek érezte, hogy ő is részt vett a gálán, szerinte a Jövő Múzeuma a világ egyik legszebb épülete, így hatalmas élmény volt számára az este. Instagram-posztjában leírta, hogy a díjátadón olyan személyeket ismertek el, akik a befolyásukat egy jobb jövő építésére használják fel. Uzerli szerint egyénileg is kialakíthatunk egy szebb jövőt, de egy csapatként megállíthatatlanok lennénk. 

Az Instagramon rengeteg dicséretet kapott a rajongóktól: "Úristen, mennyire gyönyörű vagy!" "Varázslatosan nézel ki, alig várom, hogy viszontláthassak téged egy új sorozatban!" "Csodálatos és elegáns vagy!" - fogalmazták.

Egyelőre nincs információ arról, mikor jelenik meg egy új film vagy sorozat tőle, a gyereknevelés az elsőszámú fókusz az életében. Idősebbik lánya, Lara nyolcéves, és már iskolába jár, míg a kisebbik, Lily Koi januárban lett egyéves. Boldog párkapcsolatban él egyesztendős csemetéje édesapjával, akinek a kilétéről nem árult el túl sok információt, a férfiról annyit mondott el, hogy amerikai származású.

Meryem Uzerli lányai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagyok már Meryem Uzerli lányai, Lara és Lily Koi.

Ezt is szeretjük