A 71 éves Jane Seymour csillogó estélyibe bújt: a Quinn doktornő sztárja fantasztikus formában van
Jane Seymour ilyen csinos volt az Oscar-afterpartin.

jane-seymour
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jane Seymour is meghívást kapott a Vanity Fair Oscar-afterpartijára, a 71 éves színésznő elképesztően festett a vörös szőnyegen.

Seymour sokaknak a Quinn doktornő sorozatból lehet ismerős, de ő volt a Bond-lány Roger Moore oldalán az Élni és halni hagyni című alkotásban.

Jane Seymour az Oscar-afterpartin

Számos híresség kapott meghívót az Oscar-gála utáni afterpartira, amit a hagyományok szerint a Vanity Fair magazin rendez meg. Az idei exkluzív partit Jane Seymour sem hagyta ki, aki egy csillogó, zöld estélyiben keltett feltűnést a vörös szőnyegen. Csodás formában van, nagyon fiatalos az egykori Bond-lány.

GettyImages-1388104850
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

Februárban ünnepelte 71. születésnapját, a mai napig aktívan színészkedik, jelenleg a Harry Wild című tévésorozatot forgatja, amelynek ő lesz a főszereplője. Az elmúlt néhány évben olyan produkciókban tűnt fel, mint a Nagypapa hadművelet, Az igazság őrzői, a Gyertek át vagy A Kominsky-módszer.

A Guardiannek adott interjújában elmondta, hogy több munkát ajánlanak neki, mint valaha. A 20. századi Hollywoodban sajnos szinte elképzelhetetlennek számított, hogy az ő korában egy nő a színészetből éljen, nem csoda, hogy például Marilyn Monroe sem szerette az idő múlását, ez akkor erősödött fel benne, miután betöltötte a harmincadik életévét. Szerencsére azóta a világ sokat változott ezen a téren, és ma már nem éreztetik a szórakoztatóiparban dolgozó nőkkel, hogy negyven felett már ne számítsanak túl sok munkára.

- Azt hiszem, ami valójában történt, az az, hogy a baby boom korban élők hatalmas generációja azt mondta: "Az én életem sokkal érdekesebb és bonyolultabb, mint egy 18 évesé" - magyarázta a színésznő, aki szerint az embereknek feltűnt, hogy azokra az alkotásokra is van igény egy elég széles körben, amelyekben idősebbek szerepelnek.

GettyImages-1388132963
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

A Quinn doktornő című sorozata is szóba került, arról elmesélte, hogy amikor a szériába jelentkezett, azt mondták neki, hogy úgysem kerül az a tévébe, mert nem lesz rá igény, ám végül mégis nagy sikert aratott. Seymour szerint ez a széria megmentette az életét. Akkoriban komoly anyagi gondokkal küzdött, ugyanis akkori férje amellett, hogy megcsalta, minden pénzét elherdálta. 

Női sztárok az idei Oscar-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a női sztárok a 2022-es Oscar-gálán.

Ezt is szeretjük