A Szulejmán Hürremének lányai gyönyörűek: Meryem Uzerli két gyermek boldog édesanyja
Meryem Uzerli le sem tagadhatná, mennyire szereti kislányait.

meryem-uzerli-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szulejmán című török sorozatból megismert Meryem Uzerli rengeteg rajongót gyűjtött magának világszerte, csak az Instagramján 7,1 millió követője van. Manapság nemcsak színésznő, hanem kétgyermekes családanya is, a kisebbik pont ebben a hónapban ünnepelte első szülinapját.

Meryem Uzerli lányai

A német-török származású sztár 2013-ban lett állapotos előző párjától, Can Atestől, ám a férfi arra kérte, hogy vetesse el a picit. Uzerli erről hallani sem akart, egyedülálló édesanyaként is helytállt, 2014-ben született kislánya, Lara is az ő vezetéknevét viseli. Bár elsőszülött gyermeke édesapjával nem volt szerencséje, azonban rátalált egy olyan férfira, aki tökéletes apakép lehet gyermekének. Az amerikai származású férfival 2020-ban döntöttek úgy, hogy közös gyermeket vállalnak.

Kislányuk, Lily Koy 2021 januárjában látta meg a napvilágot. A sztár Instagram-posztjában így fogalmazott a piciről az első születésnapján: "Én drága Lilym, te és Lara vagytok a mindeneim. Istenem, kérlek, örökké őrizd őket és az összes gyermeket a világon" - fogalmazta.

Az anyaság mellett ugyanúgy dolgozik, Németország és Törökország között ingázik, Berlinben még egy kávézója is van, ahol ő maga is felszolgál néha.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagyok már Meryem Uzerli lányai, Lara és Lily Koy.

Ezt is szeretjük