Melissa McCarthy 14 éves lánya nagyon hasonlít édesanyjára: Viviant több filmjében is kiszúrhattad
Képeken azok a színésznők, akik egy filmben szerepeltek lányaikkal.

melissa-mccarthy
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt szokták mondani, "a vér nem válik vízzé” - nem csak a jó gének, a tehetség is örökölhető. Elég csak körbenéznünk Hollywoodban, hogy értelmét nyerje a mondás. Számos híresség továbbadta a művészi vénát gyermekének.

Melissa McCarthy és 14 éves lánya

Míg akadnak, akik már maguk is az álomgyár ünnepelt sztárjainak számítanak, mint például Goldie Hawn lánya, Kate Hudson, addig mások épp csak bontogatják a szárnyaikat a szórakoztatóiparban. Melissa McCarthy nagyobbik lánya ebbe a kategóriába esik, de minden esély megvan rá, hogy anyja nyomdokaiba lépve a rendezők kedvenc komikája legyen belőle. 

A színésznő és férje, Ben Falcone korán megegyeztek abban, hogy két gyermeküket, a 14 éves Viviant és a 11 esztendős Georgette-et igyekeznek a lehető legjobban megóvni a rivaldafénytől. Évekig kizárólag a szemfüles lesifotósoknak köszönhetően láthatta őket a közönség. Ám 2016-ban az idősebbik sztárcsemete egy olyan ötlettel állt elő, amelyre szülei nem tudtak nemet mondani: könyörgött, hadd legyen benne édesanyja készülő filmjében, a Főnökben. A kislány végül eljátszhatta McCarthy karakterének fiatalabbik énjét, és annyira megtetszett neki a filmezés világa, hogy kacsintgat a szakma felé.

2021-ben ismételten együtt játszhatott anyukájával, A lecsap csapat című vígjátékban szintén anyja figurája tinikori változatát jelenítette meg. Ezúttal több játékidő jutott neki a képernyőn, így bebizonyíthatta, pont olyan humorral rendelkezik, mint híres szülei. 

- Otthon néha Bennel gyorsan megpróbáljuk felírni azokat a poénokat, amiket mond, hogy később fel tudjuk használni - ecsetelte a színésznő a People magazin interjújában.

Nem ők az egyetlen anya-lánya páros, akik forgattak már együtt. Képes összeállításunkban híres színésznőket és lányaikat nézheted meg közös filmjükben.

Ezt is szeretjük