45 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fantasztikusan néz ki a friss fotóján

Döbbenetes, mennyit fogyott az egykor duci színésznő.

melissa-mccarthy-fogyas-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melissa McCarthy mindenki kedvenc duci színésznője, aki legtöbbször olyan vígjátékokban szerepelt, melyekben a tetemes súlyfeleslege volt a csattanók központi eleme. Most már azonban senki sem poénkodhat a túlsúlyán: az elmúlt években összesen 45 kilótól sikerült megszabadulnia a sztárnak.

Így lefogyott Melissa McCarthy

A színésznő 2015-ben kezdett el fogyókúrázni az orvosai tanácsára és két kislánya érdekében, ugyanis nem szerette volna, ha az egészségügyi állapota miatt értékes éveket venne el a gyermekeitől. Diétázni és mozogni kezdett, és az évek során folyamatosan olvadtak le róla a kilók - már ráfért a változás, hiszen korábban 120 kilót is mutatott a mérleg.

Habár általában bő ruhákat visel, hogy minél többet takarjon az alakjából, a tegnapi Oscar-partin egy testre simuló, sötétkék estélyit vett fel, ami szépen megmutatta a fogyása eredményét. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit karcsúsodott a színésznő, akit már egyáltalán nem is lehet ducinak nevezni.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük