Adam Sandler így néz ki 20 kilós fogyása után - Beesett az arca a súlyvesztéstől

Nem néz ki túl jól a komikus színész.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Adam Sandler mindig kedves, vicces, pocakos pasiként élt a tudatunkban. A sztár sohasem tartozott a nagy nőcsábász, szívtipró hírességek közé, sem a filmvásznon, sem a valóságban. A színész 1999-ben jött össze a későbbi feleségével, Jackie Titonéval - azaz mára már Jackie Sandlerrel -, akit 2003-ban el is vett. A párnak két gyermeke is született, a 12 éves Sadie, és a tízesztendős Sunny.

Így lefogyott Adam Sandler

A színész megszokott külseje azonban az utóbbi időben nagyon megváltozott, ugyanis rengeteget fogyott. Az arcán is jól látszik a változás, kicsit ugyanis beestek az orcái a hirtelen súlyvesztéstől. Az értesülések szerint nagyjából 20 kilótól szabadult meg, a fogyása pontos oka azonban idáig nem ismert.

Reméljük, csupán egy filmszerep miatt szabadult meg a kilóitól - vagy még jobb, az egészsége miatt -, és nem egy betegség áll a hirtelen súlyvesztése hátterében. A sztárt egy rajongója kapta le Los Angeles-ben, a színész pedig nem néz ki túl jól a felvételen. A fogyás mintha öregített volna rajta, és elég megviseltnek tűnik.

Az év elején még jól látszott a méretes pocakja.

Korábban 2008-ban fogyott le ennyire, a Ne szórakozz Zohannal! forgatására. Ott volt élete legjobb formájában, még a hasa is kockás volt a különc mesterfodrász megszemélyesítésekor. Reméljük, most is egy hasonló filmszerep áll a háttérben.

Ezt is szeretjük