Emlékszel még Sabrinára, a tiniboszorkányra? Így fest 45 évesen Melissa Joan Hart

Melissa Joan Hart tinisztárból háromgyerekes családanya lett.

melissa-joan-heart

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Melissa Joan Hart a ’90-es évek egyik legnagyobb tinisztárja volt. Az elmúlt több mint húsz évben jócskán megfordult vele a világ. Cserfes tinédzserből családanya, producer és író lett.

Először a Clarissa című vígjátéksorozatban tűnt fel. Az ekkor mindössze 15 éves színésznő meghódította a tévénézőket és a szakmát egyaránt. A négy évad alatt háromszor ítélték neki a Young Artist díjat.

Így néz ki 45 évesen Sabrina, a tiniboszorkány

A közönség mégis a Sabrina, a tiniboszorkány nagyszájú hősnőjeként szerette meg igazán. Gyerekszínészből ünnepelt sztárrá nőtte ki magát. 

GettyImages-1235588563
Fotó: Eric McCandless / Getty Images Hungary

A legnagyobb hollywoodi sztárokkal dolgozott együtt, például láthattuk Britney Spears Crazy című videóklipjében. A sorozatban is feltűnt pár híresség egy-egy cameo erejéig, Avril Lavigne, a Backstreet Boys és az NSYNC is látható volt az évadok során.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A szőke sztár, bár felvették a New York-i Egyetemre, végül nem diplomázott le, inkább a színésznői karrierjére koncentrált. A mai napig több lábon áll, producerként már a sorozat közben is tevékenykedett. 2012-ben felkérték, hogy írja meg emlékiratát, ami a Melissa Explains It All: Mesék a (Nem) hétköznapi életemből címet kapta.

melissa joan hart now
Fotó: Paul Archuleta / Getty Images Hungary

2003-ban ment hozzá Mark Wilkerson zenészhez, azóta is boldog házasságban élnek. Manapság élete legfontosabb szerepét, az anyaságot gyakorolja. Férjét három fiúval ajándékozta meg: Tucker kilenc, Braydon 13, míg Mason 16 éves. 

Napjainkban is a filmiparban tevékenykedik: 2021-ben jelent meg egy karácsonyi filmje Mistletone In Montana címmel, amelynek ő játszotta a női főhősét. 2020 és 2021 között A Cassandra családban Mrs. Chang szinkronhangja volt. 2019-ben egy Netflix-sorozat, a No Good Nick főszereplője volt, ő alakította Liz karakterét.

Így festenek A múmia sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest 50 évesen A múmia-filmek Anck-Su-Namunja, valamint a többi szereplőt is láthatod akkor és most fotókon.

Ezt is szeretjük