Ő volt A farm, ahol élünk cuki, copfos kislánya: fotókon az 57 éves Melissa Gilbert
Így néz ki felnőtt nőként az egykori gyereksztár, aki ma már kétgyermekes anya.

melissa-gilbert-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A farm, ahol élünk című amerikai sorozat 1974 és 1983 között készült, ám hazánkba csak viszonylag sokára, 1998-ban érkezett meg, ekkor az RTL Klub tűzte a műsorára. 

A közönség egyik nagy kedvence Laura Ingalls karaktere volt, a tündéri, mosolygós kislány rabul ejtette a nézők szívét. Az őt megformáló Melissa Gilbert 1964-ben született, 2022 májusában lesz 58 éves. 

Melissa Gilbert így néz ki most

A színésznőről rögtön a születése után lemondtak vér szerinti szülei, egynapos volt, amikor a színész és humorista Paul Gilbert, valamint táncosnő felesége, Barbara Crane örökbe fogadta. A pár házassága sajnos nem működött, a színésznő nyolcéves volt, amikor elváltak. Az apja néhány évvel később, 1976-ban öngyilkos lett. 

Melissa Gilbert már nagyon fiatalon, mindössze hároméves korában elkezdett színészkedni, A farm, ahol élünk befejezése után pedig olyan filmekben játszott, mint a Bosszúra szomjazva, az Ellenséges szándékkal, vagy a Carrie Buck története. 1992 és 1994 között szerepelt a Batman sorozatban, ő alakította Barbara Gordont, vagyis Batgirlt. 

A sztár 1988-ban ment férjhez először, választottja Bo Brinkman színész volt, akitől 1989-ben megszületett fia, Dakota Paul Brinkman. 1992-ben vált el első férjétől, majd nem sokkal később összejött kamaszkori barátjával, Bruce Boxleitnerrel, akivel 1995-ben házasodtak össze. Még ebben az évben fiuk született, aki a Michael nevet kapta. 2011-ben tőle is elvált, harmadik férjéhez, Timothy Busfieldhez 2013-ban ment hozzá. 

Képes összeállításunkból jobban megismerheted Melissa Gilbertet, illetve megnézheted, mennyit változott az évek alatt! 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/NBC

Ezt is szeretjük