Emlékszel A farm, ahol élünk édes, copfos kislányára? Friss fotókon az 58 éves Melissa Gilbert

Melissa Gilbert két fiú gyermek büszke édesanyja, a színésznő rengeteget változott az évek során.

melissa-gilbert-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melissa Gilbert A farm, ahol élünk amerikai sorozat színésznőjeként, Laura Ingalls karakterének köszönhetően nyerte el a nézők szimpátiáját. A sorozat 1974 és 1983 között készült, hazánkba csak 1998-ban érkezett meg, ekkor az RTL tűzte a műsorára.

Az állandóan mosolygós kislány sokak nagy kedvencévé vált, így a színésznőre sokan még ebből a korszakból emlékeznek. Az 58 éves Melissa Gilbert azóta nagy változáson esett át, azonban mosolyában még mindig látni lehet a cuki, copfos Laurát.

Melissa Gilbert napjainkban 

Nem volt könnyű gyermekkora, hiszen születését követően vér szerinti szülei lemondtak róla. Ezt követően fordult csak jobbra a sora, amikor a humorista Paul Gilbert és táncosnő felesége, Barbara Crane örökbe fogadták.

A színésznő csupán nyolcéves volt, amikor nevelőszülei úgy döntöttek, hogy végleg búcsút intenek egymásnak. Az apja 1976-ban öngyilkos lett, így korán megtapasztalta a gyász fájdalmát.

Ami a karrierjét illeti, már hároméves korában belekezdett a színészkedésbe, a népszerű széria után pedig olyan neves alkotásokhoz adta a nevét, mint a Bosszúra szomjazva, az Ellenséges szándékkal vagy a Carrie Buck története. Népszerű szerepei közé tartozik még a Batman sorozatban való szereplése, 1992 és 1994 között ő alakította Barbara Gordont, vagyis Batgirlt.

Magánélete is érdekes fordulatokat vett, 1988-ban ment férjhez először, választottja Bo Brinkman színész volt. Tőle 1989-ben született meg fia, Dakota Paul Brinkman. 1992-ben búcsút intett első férjének, és nem sokkal később kamaszkori barátjával, Bruce Boxleitnerrel alkotott egy párt, akivel 1995-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Még ebben az évben fiuk született, aki a Michael nevet kapta. 2011-ben tőle is elvált, harmadik férjéhez, Timothy Busfieldhez 2013-ban ment hozzá.

Smashing Interviews magazinnak mesélt arról, hogy a sorozatbeli karakteréhez hasonlóan ő is nagyon fontosnak tartja a környezetünk védelmét. Tudatosan figyel a természet megóvására és másokat is erre biztat.

- Mindig is szerettem volna földet, csirkéket, kertet, sokféle módon lehet függetlennek lenni. Szerettem volna hozzájárulni a természet csodáihoz, visszaadni azt, amire szüksége van, és lelkiismeretes emberként igyekszem kisebb ökológiai lábnyomot hagyni magam után.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Melissa Gilbert, ahogyan azt is, hogy mennyit változott a sorozat óta.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük