Ezért válik a sztárpár? Kiderült, mitől sokallt be a népszerű színész
Őszinte vallomás
Melanie Griffith újra elvonóra került: a házasságába kerülhet?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Melanie Griffith, úgy tűnik, végre kimászott a gödörből. A színésznő nemrégiben bejelentette, lányai segítségével megszabadult káros szenvedélyeitől. De lehet, hogy házasságát már így sem tudja megmenteni.

Melanie Griffith lányai és édesanyja társaságában

Pedig Griffith-Banderas házasságban nem pusztán szófordulat volt a jóban-rosszban, hanem valóság.

A legmegrázóbb pillanat

A szőke sztár mellett eddig kiállt férje, amikor alkohol-, majd drogproblémákkal küzdött, három évvel ezelőtt pedig Griffith-nek a fájdalomcsillapítókról kellett leszoknia.

Ebben nagy segítségre voltak lányai is, a 23 éves Dakota és a 15 éves Stella. Egyik nap ugyanis leültették anyjukat, és megértették vele, hogy segítségre van szüksége.

- Életem egyik legmegrázóbb pillanata volt. A lányok olyan szomorúan ültek le mellém, és úgy kérleltek, hogy végre menjek rehabilitációra, mert segítségre van szükségem, nekik pedig rám van szükségük, hogy nem tudtam nemet mondani. Ez olyan nyomás volt, ami később is átlendített a holtpontokon - vallotta be az 54 éves színésznő.

Ott ültek vele

A Dolgozó lány sztárja azt is elmondta, férje és kisebbik lánya gyakran elkísérte a rehabilitációs foglalkozásokra, ezzel is erősítve kapcsolatukat.

- Antonio és Stella egy héten háromszor ült ott velem a terápián, és mérhetetlen erőt adtak. Szavakkal ki sem tudom mondani, milyen érzés volt, hogy a lányaim ultimátumot adtak. De mindezt értem, miattam tették, hogy visszakapják az anyjukat - mesélte a Los Angeles Times magazinnak.

Bár azt nyilatkozta, férje mindenben támogatta, most mégis úgy tűnik, a vissza-visszatérő drog- és alkoholproblémák, valamint a szőke híresség mértéktelen plasztikázási rohama a házasságába kerül. Antonio Banderas sokak szerint belefáradt a problémákba, egyre gyakrabban kapják lencsevégre fiatal nőkkel, és már a színésznő sem hordja a jegygyűrűjét.

Ezt is szeretjük