Fotókon a bizonyíték! 15 év után ezért válik Melanie Griffith Banderastól?
Ők is?
Egyesek szerint Melanie Griffith és Antonio Banderas is válik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pletykák szerint Melanie Griffith és Antonio Banderas 15 éve tartó házassága is menthetetlen.

Pár napja bevásárlás közben
Két hete a Müncheni Filmfesztiválon

Egyes szemfüles szakértők fotókkal igyekeznek indokolni, mire alapozzák feltételezésüket.

A harmadik sztárpár

Ha hinni lehet a híreszteléseknek, 2012 nyarán egy újabb világhírű sztárpár házassága ért véget.

Mindenkit váratlanul ért a hír, amikor kiderült, hogy hét év együttélés és majdnem hat év házasság után Katie Holmes elválik Tom Cruise-től. 

Ezt követte a bejelentés, mely szerint Johnny Depp és Vanessa Paradis 14 év együttélés után külön utakon folytatják az életüket.

A napokban a már 15 éve házas Melanie Griffith-ről és Antonio Banderasról írták az a bulvárlapok, hogy befellegzett a házasságuknak.

Már évek óta hallani lehetett arról, hogy az 54 éves színésznő túlzásba vitt plasztikai beavatkozásaival, illetve vissza-visszatérő alkoholizmusával tönkretette házasságát. Banderas ezeket a feltételezéseket rendre tettekkel cáfolta, kitartott nála három évvel idősebb felesége mellett.

Hova lett a jegygyűrű?

Az utóbbi időben azonban a sármos színészről kaptak szárnyra olyan hírek, melyek szerint kikacsintgat a házasságából: gyakran fotózták csinos, fiatal nők társaságában. Áprilisban például egy ismeretlen szőkével fotózták le egy partin, ahol nemcsak táncoltak, állítólag csókolóztak is.

Sztárszakértők szerint a válásról szóló pletykákat látszik alátámasztani az is, hogy Melanie Griffith az utóbbi időben a házassága kezdete óta viselt  jellegzetes, négyszögletes gyémántgyűrűje helyett egy kerek, kék színű gyémántgyűrűvel mutatkozott, amelyet hol a bal középső, hol a bal gyűrűsujján viselt.

Ezzel a kék gyűrűvel fényképezték le a napokban, amint virágot vásárolt, illetve a hónap elején, amikor feszes bőrruhában jelent meg a Müncheni Filmfesztiválon, ahol életműdíjjal tüntették ki.

Ezt is szeretjük