Melanie Griffith fehérneműre vetkőzött: nem 63 évesnek néz ki a fotókon
Melanie Griffith alakja hatvan fölött is páratlan.

melanie-griffith
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy cseppet sem meglepő, hogy Melanie Griffith olyan macsó színészeket vett le a lábáról, mint Don Johnson vagy Antonio Banderas. A színésznő valóságos szexbombaként robbant be a filmvászonra a ’70-es években. 

63 évesen közel sem mondhatjuk rá, hogy eljárt volna felette az idő, sőt friss képei alapján meg sem tudnánk tippelni a korát. 

Melanie Griffith 63 évesen fehérneműben pózolt

Az Instagramon mutatta meg, hogy még mindig tudja, mitől döglik a légy: egy szál fehérneműben állt a kamera elé otthonában. A poszt célja nem csupán az volt, hogy mindenki tátott szájjal ámuljon hibátlan alakján, jó ügy érdekében dobta le a ruháit.

Ő is csatlakozott a KiT Undergarments fehérneműmárka kezdeményezéséhez, amellyel a Női Rákkutatási Alap számára gyűjtenek pénzt. Az akcióhoz rajta kívül olyan hírességek adták nevüket, mint Katy Perry, Kate Hudson, Dakota Fanning vagy Nina Dobrev, akik szintén rózsaszín alsóneműben hívták fel követőik figyelmét a betegség megelőzésének fontosságára.

A cikk az ajánló után folytatódik

Griffith sikeresen mozgatta meg rajongótáborát, akik éltek-haltak érte a felvételek láttán, nem győzték dicsérni tökéletes vonalait. A sztárvilágot is megmozgatta, hogy mennyire jól néz ki. Jamie Lee Curtis elismerően kommentelt posztja mellé, valamint Demi Moore idősebb lánya, Rumer sem bírta ki, hogy ne írja meg, milyen dögösen fest a képeken.

melanie griffith 1
Fotó: SOPA Images / Getty Images Hungary

A színésznő nem véletlenül tartotta fontosnak, hogy ő is hozzájáruljon az adománygyűjtés sikeréhez, ugyanis személyesen is érintett. Két évvel ezelőtt kellett kés alá feküdnie, amikor orvosai rákos szövetet távolítottak el az orráról. Szerencsére a műtét jól sikerült, mindössze annyi kellemetlenséggel járt, hogy hetekig csúnya ragtapasz éktelenkedett az arcán.

Antonio Banderas fiatal barátnője

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű nő Antonio Banderas 22 évvel fiatalabb szerelme, Nicole.

Ezt is szeretjük