Melania Trump ezzel bünteti a férjét - Így lázad ellene
A first lady-nek kifinomult módszere van férje bosszantására.

melania-trump-divat-buntetes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Régóta sejtik, hogy baj van Donald Trump és Melania Trump házasságában, azonban ezidáig csak pletykaszinten röppentek fel a hírek a kapcsolati válságukról.

Melania így bünteti a férjét

Trump korábbi tanácsadónője, Omarosa Newman-Manigualt most kitálalt kettejük viszonyáról: egy leleplező könyvet írt az elnöki párról, melyben részletesen mesél arról is, hogy Melania hogy érez a férje iránt. A könyve az Unhinged: An Insider's Account of the Trump White House - azaz a Leleplezés: Egy bennfentes beszámolója a Trump-féle Fehér Házból - címet kapta. 

- Melania a divatot használja arra, hogy büntesse a férjét. Emlékeztek arra a kabátra, amit a határon viselt? Amire az volt írva, hogy Engem nem érdekel, hát téged?. Na, az színtiszta lázadás volt. Fájdalmat akart okozni Trumpnak. Melaniát szándékosan küldték ki a világ végére, hogy tegyen rendet a férje után. Szó nincs arról, hogy nem érdekelte volna őt a családjuktól elszakított gyermekek sorsa, már többször is tanúbizonyosságot nyert, hogy odavan a gyerkőcökért. De Trump megalázta azzal, hogy őt küldte, hogy feltakarítson utána, ezzel pedig elérte, hogy soha többet ne kérjenek tőle ilyesmit. Hülyét akart csinálni a férjéből, és ez sikerült is.

A botrányos dzseki és a Hillary Clinton-kosztüm.
A botrányos dzseki és a Hillary Clinton-kosztüm.

De nem ez volt az egyetlen ilyen eset. Amikor hasonló rózsaszín felsőt húzott, mint a férje szeretője. Vagy, mikor éppen olyan kosztümöt viselt, mint Hillary Clinton. Ó, és persze, hogy felejthetnénk el azt, amikor kígyóbőr tűsarkúban ment a hurrikán sújtotta Texasba. Nem mindig egyértelmű az üzenete, de mindig akaratlagos. A lázadásainak pedig egyetlen célja van, hogy megbüntesse a férjét. És Trump ezt nagyon jól tudja - állítja a memoárban Omarosa.

Hogy Melaniának mi volt a célja valójában ezekkel a nagy port kavaró szettekkel, azt nem tudjuk, azonban oka biztosan lenne arra, hogy bosszantsa a férjét. Trumpról ugyanis néhány hónapja kiderült, hogy nem egy, hanem összesen három nővel csalta meg a feleségét, mialatt ő a közös gyermeküket hordta a szíve alatt.

Ezt is szeretjük