Katalin és Vilmos így köszöntötték fel Meghant a szülinapján: ma 40 éves a hercegné
Meghan hercegnét az Instagramon köszöntötték fel a királyi család tagjai.

GettyImages-1048991414
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné számára különleges nap ez a szerda, ugyanis ma ünnepli 40. születésnapját. Az elmúlt napokban már több cikk megjelent arról, hogyan tartja majd meg a kerek évfordulót, voltak pletykák arról, hogy felbérelte Oprah Winfrey kedvenc partiszervezőjét, de ez hamis hírnek bizonyult.

Valójában sokkal visszafogottabban szülinapoznak majd Harry herceggel és két gyermekükkel, Archie-val és Lilibet Dianával. A királyi család tagjai is gondoltak ma a hercegnére, azonban a tavalyihoz képest idén kicsit másképpen köszöntötték fel őt az Instagramon.

Meghan hercegnét így köszöntötték fel a királyi család tagjai

A királyi család hivatalos közösségi oldalain az a szokás, hogy az ünnepeltről egy külön posztot szánnak az Instagramon, ami onnantól kezdve addig elérhető, ameddig nem törlik a felvételt. Azonban idén Vilmos herceg és Katalin hercegné az oldalukon egy 24 óráig elérhető Instagram-sztorit osztottak meg Meghanról. A megosztott tartalomról készült printscreenfotónkat alább láthatod.

meggie
Fotó: Instagram/The Duke and Duchess of Cambridge

"Boldog 40. születésnapot kívánunk Sussex hercegnéjének!" - fogalmazták röviden Katalin hercegnéék, hozzá egy Meghanról készült fotót posztoltak, amit még 2018-ban, Ausztráliában készítettek róla.

Károly herceg és Kamilla hercegné a Clarence House nevű oldalukon, illetve Erzsébet királynő a The Royal Family nevű platformon szintén csak egy 24 óráig elérhető Instagram-sztorit osztott meg a szülinaposról. A királynő közösségi oldalát kezelő beosztott azonban nem egy, hanem három képet rakott ki, egy olyat, amin Meghan és Erzsébet szerepel, a másikon a sussexi pár, a harmadikon pedig a kis Archie és a szülei láthatóak. Még színes lufikat is rászerkesztett a képre.

meggie-2
Fotó: Instagram/Clarence House, Instagram/Royal Family

Archie májusi születésnapjakor mindhárom Instagram-oldalra rendes poszt került ki a kisfiúról, ám az édesanyja esetében ezt már nem tették meg. Valószínűleg ez nem a véletlen műve. Az elmúlt hónapok alatt csak még jobban megromlott a család és Harryék kapcsolata, ennek egyik oka a botrányos Oprah-interjú, ami óriási visszhangot keltett a médiában, de a herceg jövőre megjelenő memoárja is egy újabb csepp volt a pohárban.

A Page Six megírta, Meghan a 40. szülinapját visszafogottan tartja meg Harryvel és a gyerekekkel, valószínűleg montecitói otthonukban ünnepelnek együtt.

Károly herceg Diana nővérének is csapta a szelet

Kíváncsi vagy, hogyan fest Diana hercegnő nővére napjainkban? Képes összeállításunkban láthatsz Sarah-ról friss felvételt is.

Ezt is szeretjük