Kiderült, Meghan hercegné mivel dühítette fel a legjobban a királyi családot
Meghan hercegnét az intelligenciája miatt nem szerették.

meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné még az Oprah-interjúban tárta fel márciusban, mennyire nehéz volt az élete a királyi családban, állítása szerint nem hagyhatta el az otthonát akkor, amikor szerette volna, oda kellett adnia nekik a jogosítványát és az útlevelét is, bár utóbbi állítására reflektálva a brit sajtó kiszámolta, hogy a család dolgozó tagjaként 13 privát nyaralásra ment el.

A média is folyamatosan őt állította be rossznak, ami lelkileg nagyon megterhelő volt a számára, sajnos egy időben még az öngyilkosságot is fontolgatta. Az elmúlt években a bennfentesek beszámolóiból kiderült, hogy Vilmos herceg sosem kedvelte meg Meghant, sőt testvérét le is akarta beszélni az esküvőjükről, de Erzsébet királynő lánya, Anna hercegnő sem rajongott az amerikai származású színésznőért. A Meghan Misunderstood, azaz a Félreértett Meghan című könyv szerzője, Sean Smith a Twitter-oldalán vallotta be, mivel dühítette fel Harry felesége a családot és az udvaroncokat a legjobban, írta meg a The Sun.

Meghan hercegné ezzel dühítette fel a legjobban a királyi családot

Sean Smith könyve Meghanról 2020 szeptemberében jelent meg, az újságíró rengeteg híresség életét dolgozta már fel, van kiadványa Katalin hercegnéről, George Michaelről, Adele-ról, Robbie Williamsről és Ed Sheeranről is. A férfi a közösségi oldalán fejtette ki, hogy amikor Sussex hercegnéje után kutatott, kiderítette, mivel bosszantotta fel a leginkább a királyi családot és a beosztottakat.

GettyImages-1060279056
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Egy újságíró bunkó stílusban közölt egy anyagot Harry herceg iskolai vizsgáiról, mindez arra emlékeztet engem, amikor a Meghan Misunderstood írásakor háttéranyagot gyűjtöttem. Egy forrásom akkor elmondta, Meghant azért nem kedvelte a királyi család és az udvaroncaik, mert ő volt a legintelligensebb köztük - fogalmazta a bejegyzésében.

A férfi szerint a brit sajtó végig negatív színben tüntette fel Meghant, az angol újságírók szándékosan arra játszottak, hogy minél jobban lejárassák a hercegnét.

Az eszével sokakat feldühített a környezetében, amikor még a koronát képviselte. Oprah 2021 márciusában a CBS reggeli műsorában, a This Morningban vallotta be, hogy Meghan még 2018-ban bevallotta neki, vissza kellett fognia magát, és nem mutathatta meg a valódi, teljes énjét a világnak.

GettyImages-1031124382
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Kissé elkeseredtem, amikor ezt a történetét megosztotta velem. Azt tanácsolták neki, hogy az lenne a legjobb, ha a személyiségéből visszavenne 50 százalékot. Ez volt a kérés, 50 százalékkal kevesebb. Emlékszem, amikor ezt hallottam tőle 2018-ban, ez volt a reakcióm: "Nem tudom, hogyan éled túl, ha csak az éned felét mutathatod meg" - fogalmazta Oprah. 

Nemcsak a személyiségével volt baj, hanem a viselkedésével is. Az idén nyomozást indítottak a palotában Meghan ellen, ugyanis több volt beosztottja azt állította, hogy a hercegné zaklatta őket, persze nem fizikálisan, hanem lelki módon, állításuk szerint mesterien manipulált. Az sem véletlen, hogy többen felmondtak mellőle, még olyanok is, akik már régóta a palotában szolgáltak, ám a hercegnének erre az volt a reakciója, hogy ezek az emberek egyszerűen nem voltak alkalmasak a munkára. Legalább tíz ember szólal fel majd ellene, Harry felesége azonban mindent tagad. A nyomozást 2022-ben zárja le várhatóan a királynő.

Károly herceg Diana nővérének is udvarolt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Diana hercegnő nővére.

Ezt is szeretjük