Meghan hercegnére rájár a rúd: emiatt fújta le a Netflix készülő sorozatát
Meghan hercegné animációs sorozata, a Pearl mégsem lesz látható a Netflixen.

meghan-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az eredeti tervek szerint Meghan hercegné animációs sorozata, a Pearl a Netflixen lett volna elérhető, ám a cégnél drasztikus változásokat vezettek be az elmúlt időszakban, írta meg a Deadline.

Harry herceg és felesége még 2020-ban kötöttek szerződést a streamingszolgáltatóval, hogy dokumentumfilmeket, sorozatokat és gyerekeknek szóló tartalmakat állítsanak elő. Bár hivatalos adatot nem közöltek, de a találgatások szerint több mint 120 millió dolláros szerződést írtak akkor alá.

Meghan hercegné sorozata a Netflixen mégsem lesz látható

A Netflix első negyedéve nem alakult túl jól, arra számítottak, hogy kétmillió új felhasználójuk lesz, ám helyette 200 ezren lemondták az előfizetésüket, ezzel egy nap alatt több mint 54 milliárd összeget veszítettek. A saját gyártású animációs tartalmaiért felelős igazgatótól, Phil Ryndától el is búcsúztak, illetve többeket kirúgtak az animációs, valamint családi filmek/sorozatok részlegről, írta meg az IGN Hungary.

GettyImages-1229865829
Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

Emiatt több sorozatot, amelyek egyébként pozitív kritikákat kaptak, inkább elkaszáltak, és nem készül belőlük újabb évad, illetve számos készülő projekt mégsem valósul meg. Meghan hercegné Pearl című animációs sorozata is a drasztikus változások áldozatául esett.

Az eredeti tervek szerint az animációs széria egy 12 éves kislány történetét mutatta volna be, a Daily Mail szerint a sztori az ő gyerekkorán alapult volna. A sorozat még csak az előkészítési fázisban volt, nem tűztek ki premierdátumot. Elton John férje, David Furnish lett volna a show producere. 

GettyImages-1392384157
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

A Pearlt szánták az első olyan projektnek, ami a Netflixen megjelent volna Harry és Meghan cége, az Archewell Productions nevével fémjelezve. Ettől függetlenül a hercegi pár továbbra is optimista maradt, még bőven vannak terveik, beleértve a Heart of Invictus című dokumentumfilmjüket, ami Harry herceg legnagyobb projektjéről, az Invictus Gamesről szól.

A sportversenyt még 2014-ben álmodta meg Sussex hercege, az eseményen sérült katonák és veteránok vesznek részt. Többféle sportág van, például kerekesszékes kosárlabda, beltéri evezés vagy ülőröplabda.

Charlotte hercegnő szülinapos fotói

Ma ünnepli hetedik születésnapját Vilmos és Katalin lánya, nézd, milyen szép képek készültek róla!

Ezt is szeretjük