Bájos hercegnő Hollandia trónörököse: nőies, telt idomait szép ruhákkal hangsúlyozza Katalin Amália

Egy szép napon Katalin Amália hercegnő lesz Hollandia királynője.

Katalin Amália holland hercegnő
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az angol királyi család tagjai a legismertebbek a világon, azonban más országokban is élnek előkelőségek. A Holland Királyság feje jelenleg Vilmos Sándor holland király, az utána lévő trónörökös elsőszülött lánya, Katalin Amália orániai hercegnő.

Katalin Amália a hollandok hercegnője

Vilmos Sándor még herceg volt, amikor 2002-ben feleségül vette az argentin származású befektetési tanácsadót, Máxima Zorreguieta Cerrutit. 2003 decemberében született meg lányuk, Katalin Amália, 2005 júniusában újabb taggal bővült a család, akit Alexiának neveztek el. Harmadik lányuk, Ariane 2007 áprilisában látta meg a napvilágot.

2021 nyarán Katalin Amália nevétől volt hangos a sajtó, ugyanis az ifjú trónörökös lemondott arról a jogáról, hogy évente 111 ezer eurós juttatást kapjon, miután betölti a 18. életévét. Kellemetlenül érezte volna magát, hogy csak azért kap ennyi pénzt közpénzből, mert nemesi családba született. Ugyanebben az évben végezte el tanulmányait a  hágai Christelijk Gymnasium Sorghvliet intézményben, tervei szerint szeretne egyetemre menni, azonban halasztott egy évet, olvasható a családja honlapján.

A hercegnő stílusa nagyon sikkes és elegáns, szereti a vidám színeket. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen Katalin Amália orániai hercegnő stílusa.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük