Íme Grace Kelly 23 éves lányunokája: Camille-ből bájos nő lett
Grace Kelly unokája, Camille igazi Instagram-sztár.

grace-kelly-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Grace Kelly örökségét 11 unokája viszi tovább, legidősebb lánya, Karolina négy gyermeket szült, fia, II. Albert szintén négy gyereket vállalt, legkisebb lánya, Stephanie három csemetének adott életet. Utóbbinak az első házasságából lett egy fia, Louis, és egy lánya, Pauline. 1998 júliusában egy kislánynak adott életet, akit Camille-nak keresztelt el, ám a pici apjának nevét nem tüntette fel a születési anyakönyvi kivonatban.

Grace Kelly unokája, Camille

Az a pletyka járta, hogy Camille édesapja nem más, mint a palota csendőre, Jean Raymond Gottlieb. A férfi Stephanie hercegnővel folytatott viszonyt, azonban sosem keltek egybe. Camille nyíltan vállalja, hogy ő az édesapja, a közösségi oldalán is bátran posztol róla. Mivel házasságon kívül született, így hivatalosan nincs a trónörökösök között sem, ettől függetlenül a fiatal lány ugyanúgy megjelenik a nyilvánosság előtt édesanyjával és a testvéreivel.

Kommunikáció szakos hallgató az egyik nizzai egyetemen, több nyelven beszél, a francia mellett ért angolul és oroszul is. Édesanyjához hasonlóan Camille is rajong az állatokért, különféle önkéntes programokban vesz részt. Első jótékonysági projektjét, a Be Safe Monacót egy közlekedési balesetben elhunyt barátja emlékére alkotta meg. Két másik barátjával együtt az a szándéka, hogy felhívja a fiatalok figyelmét az ittas járművezetés veszélyeire.

Az Instagramon nagy népszerűségnek örvend, közel 89 ezer ember kíváncsi a posztjaira, nagyon bájos lány lett belőle szerintünk. Ugyanolyan igézően kék szemei vannak, mint amilyenek Grace Kellyé voltak.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos lány Camille Gottlieb.

Ezt is szeretjük