Charlotte hercegnő így ölelte át a kutyusukat: Katalin hercegné készítette az imádni való fotót
Charlotte hercegnő hetedik születésnapja alkalmából posztoltak Katalin hercegnéék.

profimedia-0687805805
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavasszal bőven van mit ünnepelnie Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének, ugyanis Lajos hercegnek április 23-án van a születésnapja, idén lett négyéves, a házassági évfordulójukat április 29-én tartják, idén lettek pont 11 éves házasok. Lányuk, Charlotte hercegnő szülinapja május 2-án van, a királyi csemete ma hétesztendős.

Charlotte hercegnő hétéves lett

Már hagyománynak számít a királyi családban, hogy a szülinapos családtagról friss portréképeket közölnek, ez most sem történt másképpen. Charlotte-ról csodálatos képeket készített Katalin, ugyanis köztudott, hogy a hercegné legkedvesebb hobbija a fotózás.

A felvételeket egy gyönyörű, tavaszi környezetben készítette el, Charlotte a virágok között ült, és mosolygott a kamerába. A fotózás során kutyusuk, Orla is odaült egyet pózolni, amit természetesen a hercegné is megörökített. A cocker spánielt 2021-ben fogadták örökbe. Előző kutyusuk, Lupo sajnos tavaly elpusztult.

A képeket elnézve megállapítható, hogy a hercegnő rengeteget nőtt az utóbbi hónapokban, sokkal hosszabb lett a haja is. Le sem tagadhatná Erzsébet királynőt, de Vilmos hercegre is nagyon hasonlít.  Összeállításunkban megnézheted, már milyen nagylány Charlotte hercegnő.

Ezt is szeretjük