Meghan volt kapcsolatai katasztrófával végződtek: Harry herceget is figyelmeztette a hercegné bátyja
Meghan hercegnéről testvére, Thomas Markle Jr. teregette ki a szennyest.

GettyImages-974122306
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg 2016 nyara óta elválaszthatatlanok, az eljegyzésüket 2017 őszén jelentették be, majd 2018 májusában összekötötték az életüket.

Azóta két gyermekük született, Archie 2019 májusában, Lilibet Diana 2021 júniusában látta meg a napvilágot. 2020 óta az Amerikai Egyesült Államokban élnek, és a saját útjukat járják, hiszen hivatalosan már nem képviselik a királyi családot. Mielőtt Meghan beleszeretett volna a hercegbe, túl volt egy kudarcba fulladt házasságon, bátyja, Thomas Markle Jr. szerint nem bánt kesztyűs kézzel exférjével, Trevor Engelson filmproducerrel, írta meg a The Daily Mirror.

Meghan hercegné párkapcsolatairól mesélt Thomas Markle Jr.

2021 végén startol el a Big Brother VIP Ausztráliában, amelynek egyik lakója nem más lesz, mint Thomas Markle Jr., a hamarosan induló valóságshow-t már nagy erőkkel reklámozzák a tengerentúlon. Az egyik promóciós videóban a férfi mesélt Meghan előző házasságáról. Nos, nem tüntette fel jó színben a húgát.

GettyImages-995846538
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- A férfivel, akivel először volt házas, egyszerűen borzalmasan bánt, majd dobta őt. Harry következik a mészárszéken - magyarázta.

Engelsonnal 2004-ben szerettek egymásba, de végül 2013-ban véget ért a szerelem, és 18 hónapnyi házasság után elváltak. A kapcsolatukban évekig a férfi volt a dominánsabb fél, ám amikor Meghan megkapta a Briliáns elmék főszerepét 2010-ben, megváltoztak az erőviszonyok. Végül a színésznő mondta, hogy legyen vége.

Markle szerint húga összes kapcsolata katasztrófával ért véget, erre pedig az előkelőséget is figyelmeztette.

- Mondtam is Harry hercegnek, hogy szerintem tönkre fogja tenni az életét. Meghan egy felszínes nő.

Thomas Markle Jr. is szerepel az ausztrál Big Brother VIP-ben.
Thomas Markle Jr. is szerepel az ausztrál Big Brother VIP-ben.
Fotó: Gilbert Carrasquillo / Getty Images Hungary

2018 áprilisában Harrynek még egy levelet is írt, amelyben arra kérte a herceget, hogy ne vegye el a testvérét.

- Nagyon nyilvánvaló, hogy apró hollywoodi hírneve a fejébe szállt, és fáradt, sekélyes, beképzelt nővé változtatta, bolondot csinál belőled és a királyi családi örökségből is - fogalmazta akkor a levelében, amelyben kiemelte, nem késő még visszafordulnia a hercegnek.

Katalin hercegné kockás ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné legszebb kockás ruháit.

Ezt is szeretjük