Meghan hercegné emiatt pikkel Katy Perryre: az énekesnő egy beszólásával haragította magára Harry feleségét

Meghan hercegné és Katy Perry viszonya nem túl rózsás.

Meghan hercegné és Katy Perry
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné szomszédságában több híresség él, köztük van Katy Perry és Orlando Bloom is, akik szintén Montecitóban találták meg álomotthonukat.

Bár egy köpésre laknak egymáshoz, ráadásul a gyerekeik között sincs túl nagy korkülönbség, nem valószínű, hogy valaha is a két családot együtt fotózzák le a paparazzók, írta meg a Daily Express.

Meghan hercegné és Katy Perry viszonya

Amikor 2020 nyarán Harryék beköltöztek montecitói álomotthonukba, Orlando Bloom még a segítségét is felajánlotta nekik.

Katy Perry még 2018-ban tett negatív megjegyzést Meghan ruhájára.
Katy Perry még 2018-ban tett negatív megjegyzést Meghan ruhájára.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Orlando nagyon szimpatizál Harryvel és Meghannal, és egyből felvenné velük a kapcsolatot, amint bármi gyanúsat észlelne a környékükön. Meghan azonban nagyon is tisztában van azzal, Katy Perry mit mondott 2018-ban az esküvői ruhájáról, elhíresült róla, hogy emiatt haragszik rá - magyarázta a bennfentes.

Perry még 2018-ban nyilatkozta az Entertainment Tonightnak, hogy a hercegné helyében még egy alkalommal elment volna egy ruhapróbára, hogy biztosan jól álljon rajta az a nagy napon. A ruhát egyébként a Givenchy tervezője, Clare Waight Keller álmodta meg.

A közvélemény véleménye megoszlott a kreációról, sokak szerint egyszerű, de mégis gyönyörű és lélegzetelállító volt, mások unalmasnak vélték, ráadásul úgy tűnt, mintha nem is illeszkedne tökéletesen Meghan alakjára. Itt-ott túl bő volt. Perry is utóbbi kritikára utalt a beszólásával, ami rosszul esett a hercegnének.

GettyImages-1345721149
Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

A szomszédaik nem bíznak abban, hogy egyhamar a két házaspár és a gyerekek együtt szerveznek programokat, pedig a lányaik között nincs is túl nagy korkülönbség: Daisy Dove Bloom 2020 augusztusában, Lilibet Diana 2021 júniusában látta meg a napvilágot.

Bár cikkeztek arról, hogy Harry és Orlando Bloom szoros barátságot ápolnak, de a forrás ezt cáfolta, az ismerősi viszony jobban lefedi, mi van köztük.

Meghan és Harry Manchesterben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek a hercegi párról Manchesterben.

Meghan hercegné talpig pirosban állt színpadra: ilyen elegáns volt Harry felesége Manchesterben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük