Meghan hercegné emiatt pikkel Katy Perryre: az énekesnő egy beszólásával haragította magára Harry feleségét
Meghan hercegné és Katy Perry viszonya nem túl rózsás.

meghan-és-katy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné szomszédságában több híresség él, köztük van Katy Perry és Orlando Bloom is, akik szintén Montecitóban találták meg álomotthonukat.

Bár egy köpésre laknak egymáshoz, ráadásul a gyerekeik között sincs túl nagy korkülönbség, nem valószínű, hogy valaha is a két családot együtt fotózzák le a paparazzók, írta meg a Daily Express.

Meghan hercegné és Katy Perry viszonya

Amikor 2020 nyarán Harryék beköltöztek montecitói álomotthonukba, Orlando Bloom még a segítségét is felajánlotta nekik.

Katy Perry még 2018-ban tett negatív megjegyzést Meghan ruhájára.
Katy Perry még 2018-ban tett negatív megjegyzést Meghan ruhájára.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Orlando nagyon szimpatizál Harryvel és Meghannal, és egyből felvenné velük a kapcsolatot, amint bármi gyanúsat észlelne a környékükön. Meghan azonban nagyon is tisztában van azzal, Katy Perry mit mondott 2018-ban az esküvői ruhájáról, elhíresült róla, hogy emiatt haragszik rá - magyarázta a bennfentes.

Perry még 2018-ban nyilatkozta az Entertainment Tonightnak, hogy a hercegné helyében még egy alkalommal elment volna egy ruhapróbára, hogy biztosan jól álljon rajta az a nagy napon. A ruhát egyébként a Givenchy tervezője, Clare Waight Keller álmodta meg.

A közvélemény véleménye megoszlott a kreációról, sokak szerint egyszerű, de mégis gyönyörű és lélegzetelállító volt, mások unalmasnak vélték, ráadásul úgy tűnt, mintha nem is illeszkedne tökéletesen Meghan alakjára. Itt-ott túl bő volt. Perry is utóbbi kritikára utalt a beszólásával, ami rosszul esett a hercegnének.

GettyImages-1345721149
Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

A szomszédaik nem bíznak abban, hogy egyhamar a két házaspár és a gyerekek együtt szerveznek programokat, pedig a lányaik között nincs is túl nagy korkülönbség: Daisy Dove Bloom 2020 augusztusában, Lilibet Diana 2021 júniusában látta meg a napvilágot.

Bár cikkeztek arról, hogy Harry és Orlando Bloom szoros barátságot ápolnak, de a forrás ezt cáfolta, az ismerősi viszony jobban lefedi, mi van köztük.

Meghan és Harry Manchesterben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek a hercegi párról Manchesterben.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük