Meghan hercegné talpig pirosban állt színpadra: ilyen elegáns volt Harry felesége Manchesterben

Meghan hercegné piros ruhában mondott beszédet Manchesterben.

meghan-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné szeptember 5-én Manchesterbe utaztak, hogy részt vegyenek a One Young World rendezvény nyitónapján. Az eseményen Sussex hercegnéje mondott beszédet.

Meghan hercegné piros ruhában mondott beszédet

A herceg felesége egy piros Valentino blúzban és hozzá passzoló nadrágban állt ki a színpadra. A 2020-as Megxit óta ez volt az első alkalom, hogy Angliában nyilvános eseményen megszólalt. Beszédének a nemek közötti egyenlőségről kellett volna szólnia, ám ehelyett a saját életét helyezte fókuszba a hét perc alatt, írta meg a Daily Mail.

Az én szó 54 alkalommal hagyta el a száját, például megemlítette Harry herceget és azt, milyen érzés volt édesanyává válnia, kiemelte azt is, hogy az elmúlt években mennyire megváltozott az élete, de persze arról is említést tett, milyen jó érzés újra az Egyesült Királyságban lenni.

Az embereket megosztotta a hercegi pár érkezése, sokan örültek nekik, de a helyszínre ellenük tüntetők is kivonultak hatalmas transzparenseikkel. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek tegnap Meghanról és Harryről Manchesterben.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük