Meghan hercegné talpig pirosban állt színpadra: ilyen elegáns volt Harry felesége Manchesterben
Meghan hercegné piros ruhában mondott beszédet Manchesterben.

meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné szeptember 5-én Manchesterbe utaztak, hogy részt vegyenek a One Young World rendezvény nyitónapján. Az eseményen Sussex hercegnéje mondott beszédet.

Meghan hercegné piros ruhában mondott beszédet

A herceg felesége egy piros Valentino blúzban és hozzá passzoló nadrágban állt ki a színpadra. A 2020-as Megxit óta ez volt az első alkalom, hogy Angliában nyilvános eseményen megszólalt. Beszédének a nemek közötti egyenlőségről kellett volna szólnia, ám ehelyett a saját életét helyezte fókuszba a hét perc alatt, írta meg a Daily Mail.

Az én szó 54 alkalommal hagyta el a száját, például megemlítette Harry herceget és azt, milyen érzés volt édesanyává válnia, kiemelte azt is, hogy az elmúlt években mennyire megváltozott az élete, de persze arról is említést tett, milyen jó érzés újra az Egyesült Királyságban lenni.

Az embereket megosztotta a hercegi pár érkezése, sokan örültek nekik, de a helyszínre ellenük tüntetők is kivonultak hatalmas transzparenseikkel. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek tegnap Meghanról és Harryről Manchesterben.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük