Meghant lebuktatták: lemásolta Harry herceg exének ruháját a hercegné
Meghan hercegné Chelsy Davy ruháját szinte egy az egyben lekoppintotta.

meghan-és-chelsy
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jesus Enrique Rosas, a YouTube egyik legnépszerűbb testbeszédszakértője hívta fel a figyelmet Meghan hercegné egyik húzására, amit a The Cut magazinnal készült címlapsztorija kapcsán követett el.

A lap munkatársai nemcsak egy interjúra, hanem egy divatfotózásra is rávették a hercegnét, ám az egyik felvétel kísértetiesen hasonlít Harry herceg volt szerelme, Chelsy Davy egy fotójára, amely a Tatler magazinban jelent meg 2020-ban.

Meghan hercegné lekoppintotta Chelsy Davy ruháját

"Chelsy Davy 2020-ban / Ostoba Meg 2022-ben. Csak a szokásos..." - írta ki a Twitterére Rosas, mellé csatolta a két felvételt, amelyek között tagadhatatlan a hasonlóság. Nemcsak a ruhák, hanem a fotók koncepciója is szinte teljesen megegyezik.

"Hát ez nagyon ijesztő!" "Vicc ez a nő!" "Meghannak soha nincs eredeti ötlete." "Édes istenem, megpróbál az összes olyan nő keveréke lenni, aki részese volt Harry életének. Ez nagyon félelmetes" - fogalmazták a Twitteren a szakértő bejegyzése alatt.

Davy 2004-től 2010-ig volt Harry herceg barátnője, többször szétmentek, de végül 2010 májusában tettek pontot a kapcsolatuk végére. Amikor a szőke lány részt vett Vilmos és Katalin esküvőjén, terjedni kezdtek a pletykák, hogy talán a herceggel kibékülhettek, de Chelsy hallani sem akart kibékülésről. A lány részt vett Meghanék esküvőjén is 2018-ban.

Sztárok, akik ugyanolyan ruhába bújtak, mint Katalin

Olyan példákat mutatunk, amikor a hírességek ugyanolyan ruhát viseltek, mint Katalin hercegné.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük