Meghant lebuktatták: lemásolta Harry herceg exének ruháját a hercegné

Meghan hercegné Chelsy Davy ruháját szinte egy az egyben lekoppintotta.

meghan-és-chelsy

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jesus Enrique Rosas, a YouTube egyik legnépszerűbb testbeszédszakértője hívta fel a figyelmet Meghan hercegné egyik húzására, amit a The Cut magazinnal készült címlapsztorija kapcsán követett el.

A lap munkatársai nemcsak egy interjúra, hanem egy divatfotózásra is rávették a hercegnét, ám az egyik felvétel kísértetiesen hasonlít Harry herceg volt szerelme, Chelsy Davy egy fotójára, amely a Tatler magazinban jelent meg 2020-ban.

Meghan hercegné lekoppintotta Chelsy Davy ruháját

"Chelsy Davy 2020-ban / Ostoba Meg 2022-ben. Csak a szokásos..." - írta ki a Twitterére Rosas, mellé csatolta a két felvételt, amelyek között tagadhatatlan a hasonlóság. Nemcsak a ruhák, hanem a fotók koncepciója is szinte teljesen megegyezik.

"Hát ez nagyon ijesztő!" "Vicc ez a nő!" "Meghannak soha nincs eredeti ötlete." "Édes istenem, megpróbál az összes olyan nő keveréke lenni, aki részese volt Harry életének. Ez nagyon félelmetes" - fogalmazták a Twitteren a szakértő bejegyzése alatt.

Davy 2004-től 2010-ig volt Harry herceg barátnője, többször szétmentek, de végül 2010 májusában tettek pontot a kapcsolatuk végére. Amikor a szőke lány részt vett Vilmos és Katalin esküvőjén, terjedni kezdtek a pletykák, hogy talán a herceggel kibékülhettek, de Chelsy hallani sem akart kibékülésről. A lány részt vett Meghanék esküvőjén is 2018-ban.

Sztárok, akik ugyanolyan ruhába bújtak, mint Katalin

Olyan példákat mutatunk, amikor a hírességek ugyanolyan ruhát viseltek, mint Katalin hercegné.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük