Meghan emiatt lett dühös Katalin hercegnére: az első viszályuk okkal maradt ki Harry herceg könyvéből
Meghan hercegné és Katalin hercegné kapcsolata egy divattervező miatt indult meg a lejtőn.

GettyImages-998533658
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Harry herceg a Tartalék című könyvében több történetet is leírt Meghan hercegné és Katalin hercegné kapcsolatáról. Állítása szerint bátyja és sógornője nem voltak elég befogadóak a színésznővel szemben, egyik alkalommal Katalin nem szívesen adta kölcsön Markle-nek a szájfényét, a koszorúslányok ruhája körüli vita is tovább súlyosbított a viszonyukon. 

A walesi hercegnénél azt tette be a kiskaput, amikor Meghan felemlegette, hogy biztos a terhességi hormonok miatt feledkezett meg valamiről, Katalin erre így reagált, hogy nincsenek eléggé jóban ahhoz, hogy a hormonjairól beszélgessenek. A Daily Telegraph cikkéből kiderült, Harry egy fontos momentumot kihagyott a könyvéből, pedig valójában ez volt az a pillanat, amely után a két nő kapcsolata helyrehozhatatlanná vált.

Meghan hercegné és Katalin hercegné kapcsolata

Meghan a Briliáns elméknek, illetve a The Tig blogjának köszönhetően több üzleti partnerkapcsolatra lelt a divatvilágban, miután Harryvel bejelentették eljegyzésüket 2017 novemberében, arra számított, hogy még több megkeresést kap, és a tervezők szemében is prioritást élvez majd.

GettyImages-1074777468
Fotó: UK Press Pool / Getty Images Hungary

Erdem Moralıoğlu brit tervező ruháiért kifejezetten rajongott például, mielőtt még Harryvel megismerkedett volna, már akkor is szívesen hordta a férfi kreációit a vörös szőnyegen. Katalin is hűséges ügyfele a divatmogulnak, számtalan kreációját viselte már.

Nem csoda, hogy az Erdem márka új kollekciójának darabjait Vilmos feleségének ajánlották fel először még a boltba kerülésük előtt, hiszen mégis Katalin lesz egy napon a királyné. A tervező exkluzív listáján Meghan csak a hercegné után következhetett, ez viszont egyáltalán nem tetszett neki.

Annyira kiborult, hogy még az alábbi mondat is kibukott belőle:

- De hát ő nem is a királynő!

GettyImages-1422600525
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Meghan a márka ruháját a királyi család tagjaként hivatalos eseményen csak 2019-ben viselte. A 2018-as esküvőjük előtt több alkalommal volt látható Erdemben: 2016 elején az NBC-n futó Today című show-ban szerepelt, akkor a 2015-ös őszi/téli kollekciójának egyik darabja volt rajta, 2017 márciusában Harryvel Jamaicán vettek részt egy esküvőn, azon a napon egy olyan ruha volt rajta, ami még nem is volt kapható a boltokban, így ő is kialakított a márka csapatával egy jó kapcsolatot.

Katalin legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Katalin hercegné legszebb ruhái 2022-ben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük