Erzsébet királynő nem bízta a véletlenre: meglepő kérdést tett fel Meghannak az első találkozójukon
Ilyen volt Erzsébet királynő és Meghan hercegné első találkozása.

erzsi-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg a Tartalék című könyvében árulta el, hogyan zajlott Meghan hercegné és Erzsébet királynő első találkozása.

A memoárból a Daily Mirror egyik újságírója írta meg a történetet.

Erzsébet királynő és Meghan hercegné első találkozása

Harry herceg 2016 őszén már úgy érezte, itt az ideje, hogy bemutassa új szerelmét a családtagjainak. Már a dokumentumfilm-sorozatukban is érintették a témát, akkor Meghan elmondta, hogy szinte az utolsó pillanatban tudta meg, micsoda megtiszteltetésben lesz része. Nem tudott pukedlizni, így nem az etikettszabályoknak megfelelően tette ezt meg.

GettyImages-1307563566
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Jókedvűen váltottak egy pár szót utána, de Erzsébet királynő nem sokat várt, hogy kicsit kényesebb témára terelje a szót, azaz a politikára.

- A nagyi még azt is megkérdezte Megtől, hogy mit gondol Donald Trumpról. Ez közvetlenül a 2016. novemberi választások előtt történt, ekkortájt mindenki a republikánusok jelöltjéről beszélt - fogalmazta Harry.

Meghan annak ellenére, hogy mindig is érdekelte a politika, kicsit rizikós témakörnek érezte már ezt, így gyorsan átterelte a szót Kanadára.

GettyImages-1246124806
Fotó: James Manning - PA Images / Getty Images Hungary

Amíg a Briliáns elméket forgatta, Kanadában élt, bár a sorozat a története alapján New Yorkban játszódik, a jelenetek zömének Toronto adott otthont. Az egykori színésznő hét éven keresztül élt ott. Kanada a Nemzetközösséghez tartozik, így hivatalosan annak az országnak is a vezetője a brit királyi család uralkodója.

A herceg úgy látta, szerelme válaszával teljesen elégedett volt a királynő, így minden jól alakult az első találkán.

Így megnőtt a kis Lilibet Diana

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételeket mutatott meg Harry és Meghan Lilibet Dianáról a dokumentumsorozatukban.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük