Károly király ezzel döbbentette le barátait a vacsoráján: Harry herceg is témába került
Károly király a vacsorapartiján Harry hercegről is megszólalt.

GettyImages-1241070870
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Károly király és Kamilla királyné a Clarence House-ban rendezett vacsorapartijukon Harry herceg ügyét is kitárgyalták a barátaikkal, írta meg Tom Bower, a család egyik legjobban értesült szakértője a Daily Mail cikkében.

Harry a Tartalék című könyvével már hetek óta biztosítja a témákat a bulvársajtónak, ugyanis a memoárjában és az interjúiban több olyan mondatot is kijelentett, ami újabb kellemetlenséget okozott a monarchiának. Az uralkodótól sokan azt várják, hogy keményítsen be, és fossza meg a sussexieket a címüktől, de neki teljesen más a meglátása a helyzetükről.

Károly király véleménye Harry hercegről

A brit közvélemény egyetért abban, hogy Harry azt érdemelné, ha még a hercegi címet is elvennék tőle, de ez nem valószínű, hogy bekövetkezik. Károly király teljesen elzárkózik attól, hogy a saját gyerekét ilyen módon büntesse meg. Elárulta, nem hajlandó szembeszállni ezzel a személyes problémájával. Véleményével még a barátait is ledöbbentette a vacsorán.

GettyImages-1140417425
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Tom Bower megjegyezte, ezek után nem csodálkozik azokon a híreken, amelyek arról szóltak, a király békülni akar a gyerekével, és figyelmen kívül hagyja, milyen módon feketítette be a herceg a családot.

Több oka lehet, hogy a békésebb megoldás mellett döntött: ha Károly bekeményítene, és bosszút állna a fián, az csak olaj lenne a tűzre. Harry a Daily Telegraphnak árulta el, hogy a könyvéből sok mindent kihúztak az utómunkálatokkor, lényegében a leadott kivonat fele nem került bele a végleges verzióba. Erre azért volt szükség, mert a herceg szerint az apja és Vilmos soha életükben nem tudnának neki megbocsátani, ha ezeket a kínos történeteket nyilvánosságra hozná. 

GettyImages-1246154222
Fotó: Pacific Press / Getty Images Hungary

A királynak emiatt van félnivalója, hiszen ha Harry azokat a botrányos információkat mégis kiszivárogtatná, esetleg írna még egy memoárt, akkor veszélybe sodorná a monarchia működését.

A herceg nem merült bele túl mélyen a részletekbe, amikor Károly, Diana és Kamilla kapcsolatáról értekezett. Ezt a királynál jobban senki sem tudja Bower szerint, aki azt is leírta, hogy Diana halála után Harry gyakran töltötte a hétvégéket és az iskola szüneteit a dadusával Highgrove-ban, miközben az uralkodó Kamillával volt együtt egy másik birtokán.

Sőt, a király Fülöp herceg temetésekor megkérte a fiait, ne tegyék nyomorúságossá élete utolsó éveit. A szakértő úgy látja, Károly ezzel a kijelentésével felfedte, mennyire sebezhető valójában.

Kamilla királyné élete

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogyan változott Kamilla az évek alatt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük