Katalin hercegné ennél dühösebb nem is lehetne: a szülinapját így tönkretette Harry herceg
Katalin hercegné nagyon mérges Harry hercegre.

harry-és-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már napok óta Harry herceg nevétől hangos a sajtó, ugyanis ezen a héten jelent meg a Tartalék című könyve, amelyben több olyan történetet is leírt a királyi családról, amelyek nem a legpozitívabb színben tüntetik fel őket.

A memoár reklámozása érdekében több exkluzív interjút is adott, amelyek csak még inkább kiakasztották az egész családot. Tom Bower, a királyi család egyik életrajzírója a Page Sixnek árulta el, hogy Katalin hercegné mennyire dühös, és vérig van sértve, amiért a sógora őt is kellemetlen helyzetbe hozta. Vilmos felesége pont tegnap lett 41 éves, ám az ünneplést beárnyékolták Harry állításai.

Katalin hercegné mérges Harry hercegre

A herceg memoárjából több olyan információ is kiderült, ami kellemetlen helyzetbe hozta sógornőjét: például Harryt a botrányos náci jelmez viselésére Vilmosék beszélték rá még 2005-ben, egy másik fejezetben elárulta, hogy Meghan még 2018 februárjában a Royal Foundation Fórumon kölcsönkérte Katalintól a szájfényét, ám a hercegnő csak vonakodva adta oda azt neki, illetve felfedte azt is, pontosan hogyan ríkatta meg feleségét az esküvőjük előtt.

GettyImages-1060279054
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Utóbbi sztorival kapcsolatban még a két hercegné sms-ezését is bemutatta. Amikor Meghan szabója elkészítette Charlotte koszorúslányruháját, a kreációt otthon próbálta fel először a kis hercegnő, aki elsírta magát, miután meglátta magát a tükörben. Katalin írt egy üzenetet Meghannak, hogy át kéne szabatni a ruhát, ám az egykori színésznő csak egy nappal később válaszolt neki. A hercegnét feldühítette, hogy ennyire sok időt kellett várnia a válaszra. A nézeteltérést tovább súlyosbította, Katalin nem volt hajlandó meglátogatni Meghan szabóját a Kensington-palotában, illetve javaslatot tett Sussex hercegnéjének, hogy rendezzenek egy kis ünnepséget a kísérőfiúknak, ám a házasságra készülő menyasszonyt teljesen lefoglalta a Thomas Markle körül kirobbanó botrány.

- Meg nem válaszolt azonnal Katalinnak. Igen, rengeteg esküvővel kapcsolatos üzenetet kapott, de leginkább az apját körülvevő káosszal küzdött. Így másnap reggel üzent csak vissza neki azzal a szöveggel, hogy a szabónk készséggel segít. Ayaj a neve, és a palotában van. De ez nem volt elegendő! - fogalmazta Harry.

Meghan javasolta Katalinnak, hogy vigye el a ruhát és Charlotte-ot a szabójukhoz, erre Wales hercegnéje ezt írta vissza:

- Nem, az összes ruhát újra kell varrni!

GettyImages-998532416
Fotó: Clive Mason / Getty Images Hungary

Meghan megkérdezte Katalintól, tisztában van-e azzal, mi történik körülötte és az apja körül. Wales hercegnéje visszaírt, hogy igen, de négy nap múlva esküvő, és fontos, hogy a ruhák addigra meglegyenek. Végül a hercegné a saját szabójával javíttatta meg Charlotte öltözékét.

Amikor lezajlott a feszült sms-ezés köztük, Meghan elsírta magát, az otthonukban, a földön összekuporodva adta ki magából a feszültséget, Harry is ilyen zaklatott állapotban talált rá. Másnap Katalin egy csokor virággal kért bocsánatot.

Tom Bower szerint Katalin érzéseit nagyon megbántották Harry állításai. A szakértő ezen nem csodálkozik, úgy véli, ennél nagyobb tiszteletlen húzást el sem követhetett volna a herceg a családjával szemben.

Charlotte hercegnő legjobb képei 2022-ből

Charlotte hercegnő 2022-ben számos alkalommal megjelent szüleivel a nyilvánosság előtt.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük