Meghan azt hitte, bevágódott Fülöp hercegnél: Harry hamar kiábrándította feleségét reakciójával
Meghan hercegné Sandringhamben beszélgetett először Fülöp herceggel.

fülöp-és-meghanék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még 2022 decemberében jelent meg a Netflixen a Harry és Meghan című dokumentumsorozat, melynek első három epizódját 8-án, a befejező részeket pedig egy héttel később mutatták be.

A nagy port kavaró alkotásban Harry herceg és Meghan hercegné a megismerkedésüktől kezdve a királyi családból való kiválásukon át mindenről beszámoltak. Az is kiderült, hogyan ismerkedett meg a hercegné Harry szeretteivel, mint kiderült, Fülöp herceggel elég kínosra sikeredett az első találkozás.

Meghan hercegné és Fülöp herceg első közös vacsorája

Harry és Meghan bár 2016-ban szerettek egymásba, csak a 2017-es eljegyzésüket követően töltötték együtt a karácsonyi ünnepeket. Bár az egykori színésznő hivatalosan még nem volt a család tagja, ettől függetlenül Erzsébet királynő őt is meghívta Sandringhambe.

GettyImages-898498076
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Meghan imádott ott lenni, tetszett neki, hogy olyan sokan voltak együtt. Az első közös vacsorájukon Fülöp herceg mellé ülhetett, ez volt az első alkalom, hogy kicsit közelebbről megismerte Erzsébet férjét.

- A vacsoránál Harry nagyapja mellett ültem, és olyan csodás volt. Meséltem is Harrynek, hogy olyan jó volt, olyan jót beszélgettünk. Mindenféléről beszéltem neki. Erre ő: „A rossz füle mellett ültél, nem hallott semmit” - emlékezett vissza.

profimedia-0744328424
Fotó: Profimedia/Backgrid/Netflix/Harry & Meghan

Erre ez volt a hercegné reakciója.

- Oh, pedig azt hittem, jól ment.

Bár lehet, a herceg nem értett sokat abból, amit Meghan mondott neki, ennek ellenére gyorsan befogadta őt a családba, hiszen ő is pontosan tudta, milyen érzés kívülállónak lenni. Cserébe azonban elvárta a hűséget, és azt, hogy az illető becsülettel és alázatosan végezze a munkáját, és képviselje a koronát, írta meg az ABC News. Amikor a hercegi pár bejelentette, hogy feladják angliai életüket, Fülöp nagyon mérges lett Meghanra, írta meg a Daily Record. Úgy érezte, mindnyájan tévedtek a hercegné megítélésével kapcsolatban.

Meghan anyja, Doria

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné édesanyját.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük