Meghan hercegnéről leleplező videó került elő: lesújtó, ahogy az édesanyjával viselkedett
Meghan hercegné testbeszédét elemezte a szakértő.

meghan-és-doria-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit királyi család tagjai körül évtizedek óta óriási az érdeklődés, nem csoda, hogy rendszeresen foglalkozik velük a világsajtó, de más tartalomgyártók is szívesen gyártanak róluk anyagokat. 

A Csehországban élő Jesús Enrique Rosas testbeszédszakértő The Body Language Guy nevű YouTube-csatornáján rendszeresen kielemzi a családtagok viselkedését. A videómegosztó oldalon már több mint 285 ezer feliratkozóval büszkélkedhet, szívesen készít videókat Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről, de a legnagyobb nézettséget a Meghan hercegnéről gyártott pár perces elemzései generálják.

Meghan hercegné így reagált, amikor az édesanyja félbeszakította őt

Január 8-án egy olyan felvételt elemzett ki, amit még 2018-ban készítettek Meghanról, Harry hercegről és a hercegné édesanyjáról, Doriáról. A Kensington-palotában szervezték meg a hercegné jótékonysági szakácskönyvének bemutatóját, amelyben a nyugat-londoni Hubb közösségi konyha tagjait segítette. Nemcsak az ő, hanem a közösségi konyhán dolgozók receptjei is megtalálhatóak voltak a kiadványban. Az eseményen a meghívott vendégekkel csevegtek, Meghan éppen mondani akart valamit, ám a mellette álló édesanyja - valószínűleg nem szánt szándékkal - félbeszakította őt, erre a hercegné azonnal felé fordult, majd egy pillanatra mérges tekintettel nézett Doriára. 

Doria félbeszakította lányát, Meghan ezután egyből mérges szemekkel nézett rá.
Doria félbeszakította lányát, Meghan ezután egyből mérges szemekkel nézett rá.
Fotó: YouTube/The Body Language Guy

A videóban  Rosas a negyedik perc 42. másodpercében kezdte el elemezni a jelenetet. Kifejtette, Meghan egy pillanatra úgy viselkedett, mintha már befejezni akarta volna a mondandóját, valószínűleg ezt Doria félreértelmezte.

- Szeretett volna mondani valamit ő is, és várt Meghan testbeszédjeleire, amik arra utaltak, hogy befejezi a mondandóját. De amikor Doria elkezd beszélni, kiszúrhatunk egy csomó jelet Meghan testbeszédében, a legkönnyebbet viszont nem az arcán lehet észrevenni, hanem az ujjain - magyarázta.

Névtelen3
Fotó: YouTube/The Body Language Guy

Mielőtt félbeszakították volna, az ujjai azt jelezték, hogy még mondani akart volna valamit, amikor viszont az édesanyja megszólalt, egyből merevvé váltak a kezei. Az ujjai úgy álltak, hogy kicsit hátradőltek, a szakértő szerint ez annak a jele, hogy az illető ilyen módon próbálja levezetni a benne lévő feszültséget.

 

Az arcán is szembetűnőek a változások, a szemeit rögtön nagyobbra nyitotta, az állkapcsát előretolta, utóbbi jellemző azoknak az embereknek a viselkedésére, akik dühöt éreznek. Az ajkait is összenyomta, ami a frusztráció jele. A szakértőt lesújtotta, hogy a saját édesanyjával így viselkedett.

- Nem titok, hogy Meghan szeret a középpontban lenni, ebben az esetben szinte rémisztő azt látni, hogy még Doria sem fejezheti ki a saját elképzeléseit anélkül, hogy ilyen reakciókat váltana ki a lányából.

Katalin hercegné szülinapi portréi

Vilmos herceg felesége január 9-én ünnepelte negyvenedik születésnapját. Csodás képek láttak róla napvilágot.

Ezt is szeretjük