Meghan is ott akar lenni Diana szoboravatóján: emiatt térne vissza Angliába
Eddig arról szóltak a hírek, hogy Meghan biztosan nem lesz ott Diana szoboravatóján, ám úgy tűnik, ez változni fog.

meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő július 1-jén ünnepelné 60. születésnapját, a kerek évforduló alkalmából egy szobrot állítanak a szívek királynője emlékére a Kensington-palotában, amit természetesen majd a turisták is megcsodálhatnak.

Bár még májusban arról cikkeztek, Harry herceg nem biztos, hogy részt vesz az avatóünnepségen, hiszen nem látták előre, pontosan mikor is születik meg a kislányuk, Lilibet Diana, mivel a kicsi végül június 4-én jött a világra, így nincs semmi akadálya annak, hogy a herceg ne térjen vissza Angliába. Bár eddig úgy volt, Meghan biztosan nem lesz ott az eseményen születendő babája miatt, a Daily Mirror legfrissebb riportja szerint ő is ott akar lenni.

Meghan emiatt szeretne visszatérni Angliába

Harry és Vilmos 2017-ben álmodták meg, hogy édesanyjuk emlékére szobrot állítanak a palotában, az alkotást Ian Rank-Broadley művész készítette el. A művet a Sunken Gardenben avatják fel július 1-jén. Nem a véletlen műve, hogy pont ezt a területet választották ki az ünnepségre, ugyanis a Kensington-palota kertje volt Diana hercegnő egyik kedvenc helye. Eddig arról volt szó, hogy Harry egyedül tér vissza a tervek szerint Angliába, ám úgy tűnik, Meghan is csatlakozik hozzá, ugyanis szeretné a férjét támogatni.

Diana hercegnő szobrának avatóját a Kensington-palotában rendezik meg.
Diana hercegnő szobrának avatóját a Kensington-palotában rendezik meg.
Fotó: Princess Diana Archive / Getty Images Hungary

- Meghan pontosan tudja, mennyire nehéz volt Harrynek részt vennie a nagyapja temetésén áprilisban egyedül. A legtöbb rokon teljesen ridegen viselkedett vele - magyarázta a forrás.

Amikor áprilisban Fülöp herceg temetésére utazott Harry, Anna hercegnő, Edward wessexi gróf és felesége, Zsófia grófné tudomást sem vettek róla. Károllyal és Vilmossal órákig beszélgettek a ceremónia után, hiszen a márciusi Oprah-interjú után volt mit tisztázniuk, emellett Katalin hercegné is váltott vele pár szót.

- Ironikusan az egyetlen, aki tényleg barátságosan fogadta Harryt, az András herceg volt. Pontosan tudja Sarah Fergusontól, az exfeleségétől, illetve most már a saját bőrén is tapasztalja, milyen érzés kívülállónak lenni a családban. Az utóbbi egy évben Harry is azzá vált - nyilatkozta még áprilisban egy bennfentes.

Meghan szeretné a férjét támogatni.
Meghan szeretné a férjét támogatni.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A júliusi szoboravatással kapcsolatban Meghan és Harry tisztában van azzal, hogy nem ők lennének aznap a főszereplők.

- Tudják, hogy Vilmos, Katalin és a gyerekeik lesznek majd a dominánsak az eseményen. Cambrdige hercege és hercegnéje hívhatja saját otthonának a Kensington-palotát, lázasan dolgoznak azon, hogy minden tökéletesre sikerüljön aznap. A nap nem csak arról szól majd, hogy Diana előtt tisztelegjenek a 60. születésnapja alkalmából, hanem arra is lehetőséget ad, hogy Vilmos továbbvigye édesanyja örökségét.

Egyelőre még nem jelentették be a sussexiek hivatalos módon, hogy tényleg mind a ketten visszatérnek-e Angliába.

Katalin hercegné Diana ékszerét viselte

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinosan festett a hétvégén Katalin hercegné.

Ezt is szeretjük