Meghan hercegné meglepő szettet húzott - Bordó bőrszoknyája telitalálat volt

Úgy tűnik, Meghan hercegné ebben a hónapban az élénk színeket részesíti előnyben.

meghan-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné az utóbbi egy évben inkább a fekete, esetleg a fehér színekre tette le a voksát elsősorban. Csak nagyon ritkán hordott élénk színeket, ám ebben a hónapban több alkalommal is láthatták a királyi család rajongói színes ruhában, ami tőle azért elég szokatlan húzás.

A sussexi hercegi pár tegnap a Windsori kastélyba volt hivatalos, ahol egy fontos kerekasztal-beszélgetésen kellett részt venniük, amin megvizsgálták közelebbről, hogy a mai fiatal vezetők mégis milyen lépéseket tesznek az ügyben, hogy bátorítsák a nőket. Meghan erre az alkalomra egy bordó bőrszoknyát húzott, a 140 ezer forint értékű kreációt a Hugo Boss tervezői álmodták meg. Ugyanezt a szoknyát Letícia spanyol királyné viselte csütörtökön Japánban.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt a hercegné tegnap bordóban, nem csak ezt az egyféle szettjét mutatjuk meg.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük