Katalin hercegné Meghant másolja - Ilyen vagány szettben jelent meg

Ilyen merész színkombinációt korábban még sosem viselt.

katalin-hercegne-lila-zold-szett-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné stílusa elég kiszámíthatóvá vált az évek során: minden rajongó tudja, hogy Vilmos herceg csinos felesége milyen darabokat visel szívesen. A virágos maxiruhák, a piros és királykék csipkeruhák, valamint a kabátruhák nagy kedvenceivé váltak - főként, ha Jenny Packham, Alexander McQueen, Erdem vagy Emilia Wickstead tervezte az adott darabot.

Meglepő szettet viselt tegnap

A hercegné tegnap a brit Nemzeti Múzeum fővédnökeként az Angela Marmont Centerbe látogatott el, hogy meghallgasson egy előadást arról, hogy hogyan lehetne még hatékonyabban megóvni az Egyesült Királyság élővilágát. Katalin már-már egy hétköznapi embernek is megfizethető szettet viselt: egy Warehouse márkájú, vékony, lila pulóvert 39 fontért (14 ezer forintért), valamint egy keki színű, magas derekú Jigsaw nadrágot 130 fontért (48 ezer forintért).

A rajongókat nagyon meglepte az összeállítás, hiszen ezzel alaposan kilépett a komfortzónájából, hiszen nemcsak a ruhát cserélte nadrágra, de még egy igazán merész színösszeállítással is operált, hiszen általában nem viselne ilyen kontrasztos színeket együtt, mint a burgundi lila és a keki. A nadrágos összeállítások és a merész színkombinációk általában Meghan nevéhez kötődnek, így minden bizonnyal ő volt a szett inspirációja.

Összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt - ugye, hogy jól állt neki a nadrágos szett is?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük