Katalin hercegné türkizkék ruhába bújt - Fantasztikusan nézett ki

Pakisztán spirituális vezetőjével találkoztak.

katalin-hercegne-kek-ruha-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg tegnap ellátogattak a londoni King's Crosson lévő Aga Khan Centerbe, hogy találkozzanak Pakisztán spirituális vezetőjével a trónörökös közelgő útja előtt, melyre október 14 és 18 között kerül sor.

Katalin ilyen csinosan jelent meg

Ahogy már megszokhattuk, Katalin hercegné ezúttal is káprázatosan festett: a választása ezúttal egy áttetsző, türkizkék maxiruhára esett, az ARoss Girl x Soler márkától. Az Amanda fantázianevet kapó ruhát egy mohazöld övvel és színben ahhoz passzoló, sötétzöld Emmy London cipővel párosította.

A ruhája kicsit konzervatívabb volt a megszokottnál, látszott, hogy nagyon igyekezett, hogy muszlim vendéglátóinak is megfeleljen a szettje. Pakisztán spirituális vezetője, Aga Khan igazán szívélyes és meleg fogadtatásban részesítette őket, így valószínűleg valóban sikerült az alkalomnak megfelelő ruhát viselnie - ahogy mindig is teszi.

Összeállításunkban megnézheted a róla készült, friss fotókat - neked hogy tetszik ez a kék-zöld szett?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük