Így festett Meghan barna hajjal: a hercegné a 2010-es évek elején kísérletezett ezzel az árnyalattal

Meghan hercegné egy időben a barna színnel kísérletezett.

meghan-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Köztudott, hogy mielőtt Meghan Markle-ből hercegné vált volna, előtte színésznőként építette karrierjét. A legtöbb sikert a Briliáns elmék című sorozattal érte el, emellett apró mellékszerepeket kapott olyan alkotásokban, mint a Förtelmes főnökök, az Emlékezz rám! vagy a Szerelem sokadik látásra.

Amikor az egész világ megismerte az arcát 2017-ben, már a védjegyévé vált sötét hajszínével mutatkozott a nyilvánosság előtt, ám volt olyan időszak az életében, amikor ő is kísérletezett más árnyalatokkal.

Így festett Meghan hercegné barna hajjal

Szinte nincs olyan nő, aki ne játszott volna el annak gondolatával, hogyan nézne ki, ha egy teljesen más színre befestené a haját. Nos, az eredeti színtől egy teljesen eltérő árnyalat képes akár teljesen új karaktert adni az ember arcának, erre kiváló példa Meghan hercegné esete is, aki még a 2010-es években hódított barna tincsekkel. 

1
Fotó: Getty Images Hungary

Az eredetileg fekete hajszínnel született hercegné ezzel a karamellára emlékeztető színnel is csinos volt, bár szerintünk a mostani árnyalat az igazi számára. Nem csoda, hogy évek óta nem változtatott sokat a frizuráján, egyedül annyi történt, hogy megnövesztette a tincseit pár centivel.

Amikor még a királyi család aktívan dolgozó tagja volt, a protokoll alapján elvárták tőle, hogy minél természetesebben jelenjen meg, így az sem volt mindegy, hogyan hordja a frizuráját. Persze régen a család sokkal szigorúbban vette a szabályokat, mint manapság, például most már a hajukat is festhetik, csak az a lényeg, hogy a választott szín minél inkább hasonlítson az eredetihez.

GettyImages-138215683
Fotó: USA Network / Getty Images Hungary

Harry felesége sokat tesz azért, hogy ilyen gyönyörű és egészséges maradjon a frizurája, egyik titkos trükkje a kókuszolaj.

- Az elmúlt időszakban rengeteg kókuszolajat használtam a bőrömre és a hajamra, remekül hidratál. Sőt, még főzni is tudok vele - nyilatkozta a Shape magazinnak.

Katalin hercegné régi fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett Katalin, mielőtt hercegné lett belőle.

Ezt is szeretjük