Meghan hercegné így szólta le a rá és Harryre várakozó rajongókat: utálta az ausztrál turnéjukat
Meghan hercegné hülyeségnek gondolta azt, ahogy a rajongók rá és Harryre vártak Ausztráliában.

meghan-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg amikor még a királyi család dolgozói tagjai voltak, akkor Vilmos herceghez és Katalin hercegnéhez hasonlóan rendszeresen tettek királyi látogatásokat. Az első hivatalos külföldi turnéjuk 2018 októberében volt, akkor jártak Ausztráliában, a Fidzsi-szigeteken, Tongában és Új-Zélandon.

Mint kiderült, Meghan nem szeretett Ausztráliában, sőt azt sem értette, egyáltalán a rajongók miért várnak rá és Harryre, derült ki Tina Brown újságíró új könyvéből, a The Palace Papersből, írta meg a Daily Mail.

Meghan hercegné Ausztráliában ezért szólta le a rajongókat

Tina Brown volt régebben a Vanity Fair szerkesztője, emellett több könyvet írt karrierje során Diana hercegnőről, legújabb kiadványa április 26-án jelent meg. A kötetben szót ejtett Harry és Meghan 2018-as turnéjáról is, bár a képeken Sussex hercegnéje folyamatosan mosolygott, valójában nem szerette az ausztrál utazásukat.

GettyImages-1052220438
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Amikor 2018 októberében megérkeztek Ausztráliába, több ezren gyűltek össze az ország minden szögletéből csak azért, hogy egy pillanatra lássák őket élőben. Pozitív volt a fogadtatásuk, mindenkit lenyűgöztek, a sajtó és a helybéliek is csak jó dolgot tudtak róluk mondani, azonban a meleg fogadtatás ellenére Meghannak tele volt a hócipője az útjukkal.

- Szóval, Meghan biztosan el volt ragadtatva az egész helyzettől, nem igaz? Nos, nem, gyűlölte minden percét - fogalmazta a könyv szerzője.

Meghan nem értette a turné koncepcióját és azt, miért veszik körül őket ennyien.

- Ahelyett, hogy izgatottá vált volna, amikor emberek ezrei jelentek meg az Operaháznál, helyette csak azt kérdezgette: "Mégis mi ennek a célja? Én ezt nem értem. Mit művelnek ezek itt? Hülyeség!" - szólta le Meghan azokat az embereket, akik alig várták, hogy lássák a hercegi párt.

GettyImages-1052224930
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Tina Brown megtudta a palota egyik dolgozójától, a hercegné nem értette, hogy a családtagoknak reprezentáló szerepük is van egy-egy turné során, és ezzel is építik az imázsukat. Sokkal jobban érdekelték őt azok az ügyek és problémák, amiknek nagyobb figyelmet szeretett volna szentelni.

16 nap alatt összesen 75 királyi feladatot láttak el, eközben már a hercegné Archie-val volt várandós. Mivel pozitív volt mindenütt a páros fogadtatása, amit természetesen ők is érzékeltek, így összességében Meghan sikerként könyvelte el összességében az első hivatalos külföldi turnéjukat. Azt gondolta, hogy ennek köszönhetően talán Harryvel még fontosabb szerepeket tölthetnek be a családban, de ez nem következett be, ami rosszul is esett neki, miután visszatértek Angliába.

A monarchia hierarchiarendszerével nem számolt, hiszen a trónörökösök, a brit királyi család esetében Károly herceg és Vilmos herceg sokkal nagyobb szerepet töltenek be, mint a többiek.

Charlotte hercegnő már hétéves

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű képek készültek Charlotte hercegnőről, aki május 2-án ünnepelte hetedik születésnapját.

Ezt is szeretjük