Az Anna a Zöld Oromból vörös kislánya volt - Az 52 éves Megan Follows így megváltozott a sorozat óta
Ma ünnepli 52. születésnapját Megan Follows, így fest 35 évvel a sorozat után.

anne
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne Anna Shirley-re az Anna a Zöld Oromból című sorozat vörös hajú, cserfes főhősére? Az 1985-ös változatban Megan Follows keltette életre a figurát, ma ünnepli 52. születésnapját.

A színésznő életének meghatározó pontja, hogy eljátszhatta a kanadai írónő, Lucy Maud Montgomery azonos című regényének szereplőjét. 

Így néz ki most Megan Follows

A szerep sok mindenben inspirálta, évekkel később is szívet melengetően szokott beszélni a karakterről.

- Anna sosem volt áldozattípus, ezért volt olyan inspiráló annyi nőnek. Különc személyiség, mivel nagyon nyitott a világra, ezért sok ember számára túl soknak, túl hangosnak tűnhetett. Számomra ő egy igazi kanadai ikon. Több ilyen szerepre lenne szüksége a filmvilágnak - mondta el Sullivan az Entertainment interjújában.

megan follows
Fotó: Getty Images Hungary

Az 52 éves sztár nem adta fel színésznői karrierjét a harmadik, egyben befejező rész után sem, maradt a tévénél. Olyan sorozatokban szerepelt, mint az Uralkodónő, ahol Medici Katalint formálta meg, de láthattuk még a Wynonna Earp című fantasyben, illetve idén a Netflixen futó A szörnyvadász család című szériában tűnt fel.

Két felnőtt gyereke van. Fia, Russel 25, lánya, Lyla pedig 29 éves. Nagyobbik gyereke édesanyja nyomdokaiba lépve színésznőnek állt, ő is inkább a televízió képernyőin tűnik fel a mozivászon helyett, szerepelt például Jason Momoa mellett Az északi határvidék című történelmi drámában.  

A Csengetett Mylord szereplői

Összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Csengetett, Mylord? szereplői - sajnos időközben a legtöbben elhunytak közülük, de a fiatal generáció szerencsére még él és virul. Neked ki volt a kedvenced közülük?

Ezt is szeretjük