A Csengetett Mylord esetlen szobalánya volt - Már 70 éves Su Pollard
Ennyit változtak a Csengetett Mylord szereplői.

csengetett-mylord-szereploi-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kilencvenes években robbant be a köztudatba hazánkban a Csengetett, Mylord? című sorozat, mely azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Az 1920-as években játszódó széria középpontjában egy főúri család áll, Meldrumék - az ő famíliájukat és szolgálóikat mutatja be a klasszikus brit humorral apelláló vígjátéksorozat.

Így néznek ki ma a szereplők

A Humor+ csatorna ma is műsorra tűzi a sorozatot, mindennap 2-3 részt levetítenek belőle a közönség nagy örömére. A szereplők tavaly még meg is fordultak a hazánkban egy közönségtalálkozó okán, mely hatalmas sikerrel és telt házzal zárult. Érdekesség, hogy a britek között nem örvendett akkora népszerűségnek a sorozat, mint Magyarországon, ami részben a parádés szinkronhangoknak köszönhető, akik új élettel töltötték fel a kedves karaktereket.

1988-tól 1993-ig zajlott a forgatás, és az elmúlt három évtizedben - érthető módon - igencsak megváltoztak a szereplők. Az Ivy Tisdale-t alakító Su Pollard az, akit a legkevésbé szoktak felismerni a rajongók, igaz, főként azért, mert egyáltalán nem hasonlít a karakterére - a valóságban egy igazán extravagáns stílussal rendelkező, vagány nő annak ellenére, hogy idén már a 70. születésnapját ünnepelhette.

Összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Csengetett, Mylord? szereplői - sajnos időközben a legtöbben elhunytak közülük, de a fiatal generáció szerencsére még él és virul. Neked ki volt a kedvenced közülük?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük