A Csengetett Mylord esetlen szobalánya volt - Már 70 éves Su Pollard

Ennyit változtak a Csengetett Mylord szereplői.

csengetett-mylord-szereploi-2019-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kilencvenes években robbant be a köztudatba hazánkban a Csengetett, Mylord? című sorozat, mely azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Az 1920-as években játszódó széria középpontjában egy főúri család áll, Meldrumék - az ő famíliájukat és szolgálóikat mutatja be a klasszikus brit humorral apelláló vígjátéksorozat.

Így néznek ki ma a szereplők

A Humor+ csatorna ma is műsorra tűzi a sorozatot, mindennap 2-3 részt levetítenek belőle a közönség nagy örömére. A szereplők tavaly még meg is fordultak a hazánkban egy közönségtalálkozó okán, mely hatalmas sikerrel és telt házzal zárult. Érdekesség, hogy a britek között nem örvendett akkora népszerűségnek a sorozat, mint Magyarországon, ami részben a parádés szinkronhangoknak köszönhető, akik új élettel töltötték fel a kedves karaktereket.

1988-tól 1993-ig zajlott a forgatás, és az elmúlt három évtizedben - érthető módon - igencsak megváltoztak a szereplők. Az Ivy Tisdale-t alakító Su Pollard az, akit a legkevésbé szoktak felismerni a rajongók, igaz, főként azért, mert egyáltalán nem hasonlít a karakterére - a valóságban egy igazán extravagáns stílussal rendelkező, vagány nő annak ellenére, hogy idén már a 70. születésnapját ünnepelhette.

Összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Csengetett, Mylord? szereplői - sajnos időközben a legtöbben elhunytak közülük, de a fiatal generáció szerencsére még él és virul. Neked ki volt a kedvenced közülük?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük