Magyarországra érkeznek a Csengetett, Mylord? sztárjai - Így találkozhatsz velük
A nagy kedvenceid ellátogatnak Budapestre.

csengetett-mylord-kozonsegtalalkozo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas az összefogás a Csengetett, Mylord? közönségtalálkozója körül, a rendezvényre már több mint egymillió forintot gyűjtöttek a rajongók. Az érdeklődőknek július 18-ig van lehetőségük utalni, a részvételhez szükséges összeg minimuma ötezer forint.

A szervezők már öt szereplőtől kaptak ígéretet a részvételre, így ha minden a terv szerint halad, szeptemberben Susie Brann (Miss Poppy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James) és Perry Benson (Henry) is Magyarországra látogat.

A sorozat James Twelvetrees-e még videóüzenetet is küldött a magyar rajongóknak.

Szeptember 22-én lehet Magyarország első Csengetett, Mylord? közönségtalálkozója, a népszerű brit sorozat 30. évfordulója alkalmából. A rendezvény közösségi finanszírozású, a megvalósításához pedig hárommillió forintra van szükség, ezért csak azok vehetnek részt rajta, akik minimum ötezer forinttal támogatják a szervezést. A gyűjtéshez ide kattintva lehet csatlakozni.

A találkozó részleteit az ország legnagyobb Csengetett, Mylord? Facebook-csoportjában lehet követni, a tagok június 19. óta több mint 1 millió forintot gyűjtöttek. Az adományokon kívül a szervezőkhöz számos felajánlás érkezik: a színészeknek ingyenes reptéri transzfert, szállást és városnéző túrát is biztosítanak a sorozat rajongói.

- Nagyon jó azt látni, hogy nem csak pénzzel támogatnak az emberek. Mindenhol vannak Csengetett, Mylord? rajongók, ennek köszönhetően már most súlyos százezrekkel csökkent a célösszeg. Az egyik legpatinásabb Andrássy úti szálloda igazgatója ingyen biztosít szállást a színészeknek, az egyik legnagyobb magyar könyvkiadó pedig ajándékcsomagot állít össze nekik, ráadásul több médium is beállt már a szervezés mögé. A színészekkel folyamatosan kapcsolatban vagyunk, akik nagyon várják, és készülnek a találkozóra, úgy néz ki, nem okozunk nekik csalódást – mondta el Szijj András, a közönségtalálkozó egyik főszervezője.

Ezt is szeretjük