A Csengetett, Mylord? csúnyácska cselédlánya volt - Már fel sem ismernéd Su Pollardot

Su Pollard játszotta Ivy Teasdale-t.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Su Pollard játszotta Ivy Teasdale-t.

A Csengetett, Mylord? című brit sorozatot 1988 és 1993 között adták Angliában. A sorozat, mely görbe tükröt állított a brit arisztokráciának, nagy népszerűségnek örvendett Magyarországon is.

A történet szereplői közül sokan a szívükbe zárták a csúnyácska cselédlányt, Ivy Teasdale-t, akinek a karakterét Su Pollard brit komika és énekesnő játszotta el. A 68 éves színésznőt biztosan nem ismerné fel az, aki csak a sorozatban látta őt, ugyanis Su stílusa rendkívül színes és extravagáns.

Így néz ki ma a 68 éves Su Pollard

Su Pollard rengeteg sorozatban feltűnt a Csengetett, Mylord? mellett, például szerepelt a Hi-de-Hi! vagy a Penny Crayon című szituációs komédiában. A kétezres években már jóval kevesebb munkát vállalt el, jelenleg a Claude című angol animációs sorozat egyik szereplőjének kölcsönzi a hangját. Emellett idén tavasszal feltűnt a The Last Laugh in Vegas című brit reality show-ban, melyben Anglia legendás színészei és zenészei elutaznak együtt a fények városába.

Zenészként a nyolcvanas években volt a legaktívabb, több kislemeze is megjelent, két albumot is kiadott, az egyiket 1986-ban Su címmel, a második lemeze pedig 2001-ben került a boltokba The Collection címmel. Azóta nem adott ki albumot.

Néhány elszánt rajongó szeretné Magyarországra csábítani a még élő szereplőket, már a színészekkel is felvették a kapcsolatot, akik benne lennének a közönségtalálkozóban. Erre gyűjtenek most, itt tudsz csatlakozni, ha te is találkoznál kedvenceiddel. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük