„Mrs. Lipton is büszke lenne" - A Csengetett, Mylord? sztárjai ezt ették Budapesten
Hazánkba érkeztek szombaton a sorozat sztárjai.

csengetett-gasztro-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkekA hétvégi, méltán népszerű Csengetett, Mylord?-találkozóhoz kapcsolódóan szombat délben egyedülálló esemény zajlott az ARAZ Étterem falai között is. Barka Áron, Chef-de-Cuisine minden bizonnyal a sorozat egyik legnagyobb magyarországi rajongója.

Ezt ették a sorozat sztárjai

Nem is kaphatott volna testhezállóbb feladatot annál, mint az, hogy a sorozat főszereplőit magyarországi tartózkodásuk során valami maradandóval kápráztassa el. A kreativitásáról is híres séf a sorozatban szereplő fogásokat felhasználva, egyedi menüvel várta szombaton személyes kedvenceit.

Felszolgálásra került többek közt Teddy kedvence, az uborkás szendvics, emellett spárgakrémleves sült borjúvesével, Sole Veronique, White Lady sorbet, báránysült mentaszósszal és Stilton sajt. Desszert gyanánt tápiókapudingot szolgáltak fel. Amanda Bellamy, az egykori Rose saját elmondása szerint a sorozat forgatása alatt - és azóta is - kimondottan kerülte a finomságot, de ez a verzió megingatta a több évtizedes ellenszenvét.

A hozzánk látogató angol színészek (Susie Brann - Poppy; Catherine Rabett - Cissy; Amanda Bellamy - Rose; Jeffrey Holland - James Twelvetrees és Michael Knowles - Teddy) az egyedi menü láttán nem rejtették véka alá meghatottságukat -  mindannyian egyetértettek abban, hogy a kitűnően megkomponált ebéd visszarepítette őket a Meldrum-házba, és már a menükártya láttán tudták, hogy „Az finom lesz…”.

A fogások végeztével felállva, tapssal köszöntötték a menüt megalkotó és elkészítő séfet, majd elégedettségüket a vendégkönyvben egy „Mrs. Lipton is büszke lenne Rátok…” üzenettel nyugtázták.A mára ikonikussá vált sorozat idén ünnepli harmincadik születésnapját, a részeket 1988-ban kezdték forgatni Angliában. Ennek apropóján szombaton nagyszabású közönségtalálkozóval tisztelegtek a szervezők a sorozat szereplői és készítői előtt.

Ezt is szeretjük