Ő Paul Walker lányának férje: mutatjuk a ritkán látott Louist

Meadow Walker és Louis tökéletes álompárost alkotnak a friss képeiken.

paul-walker-coverkep
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Paul Walker lánya, Meadow Walker igazán sikeresnek mondhatja magát, nemcsak a modellkedés világában, hanem a szerelemben is.

2021 júliusában vállalták fel szerelmével, Louis Thornton-Allan színésszel a kapcsolatukat. 

Meadow Walker férje, Louis

Már az év augusztusában megtörtént a lánykérés is, amelyre a modell boldogan mondott igent. Meadow Walker és párja még 2021 nyarán keltek egybe, esküvőjüket különleges helyszínen, a Dominikai Köztársaságban tartották meg, a lányt édesapja egykori nagy barátja, Vin Diesel kísérte az oltárhoz.

Louis Thornton-Allan is a filmek világában helyezkedett el, a New York-i Stella Adler Studio színésztanoncaként végezte a tanulmányait. 2021-ben a nézők láthatták is a médiában, a Blue DeTiger Vintage című klipjében szerepelt, és jó pár modellmunkát is elvállalt már. 

A színészt közel 33 ezren követik az Instagram oldalán, szerelmével sokszor posztolnak együtt közös fényképeket, amelyekről mindig sugárzik, hogy mennyire odáig vannak egymásért. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Meadow Walker egyre többször viszi el a nagyobb eseményekre férjét, akivel előszeretettel pózolnak a kamerák kereszttüze előtt. Mindketten lenyűgözően festenek, a két fiatal le sem tagadhatná, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz.

Paul Walker lánya amennyire csak tudja, óvja a magánéletét, nem ad interjút a házasságáról, a rajongók a posztolt tartalmakon keresztül tudhatnak meg többet kedvenc álompárosuk mindennapjairól.

Nézd meg Melissa McCarthy férjét is!

Melissa McCarthy és Ben Falcone a magánéletben és a filmgyártásban is társak.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük