Paul Walker lánya félmeztelenül fotózkodott: Meadow ennyire bevállalós képet még nem posztolt magáról

Meadow Walker a kezével takarta el a legintimebb részeit, a rajongók meglepődtek a dögös tartalmon.

paul-walker-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Walker, a Halálos iramban-filmek színésze 2013-ban veszítette életét egy tragikus autóbalesetben. Lánya, a 24 éves Meadow Walker akkor még csupán 15 éves volt, édesapja elvesztése űrt hagyott maga után, azonban mindezek ellenére a modell sikeres nővé vált.

A közösségi oldalait elnézve megállapíthatjuk, hogy előszeretettel oszt meg bevállalós tartalmakat. Néha falatnyi bikiniben, máskor miniruhában pózol, a dicséretek pedig sosem maradnak el. A mostani posztja azonban minden eddigit felülmúlt: félmeztelenül fotózkodott a kanapén.

Meadow Walker félmeztelen képe

A Facebookján tette közzé azt a posztot, amelyben felső nélkül, kócos hajjal hever a szőrmés díványon, miközben csábosan a kamerába néz. A melle körvonala is jól kivehető, amelyet a két kezével takar el. Mindenképpen extra tartalomnak számít, hiszen a modell még sosem osztott meg magáról ennyire merész fényképet. A lábain pár gyümölcs látható, halványan pedig az is látszik, hogy egy farmernadrágot visel a takaró alatt.

„A gyümölcsöknek annyi” - csupán ennyit írt a posztjában.

A rajongók közül sokan alig jutottak szavakhoz, volt olyan is, aki megjegyezte, hogy ez talán már egy kicsit túlzás volt a részéről, és vigyáznia kellene, hogy ne adjon támadási felületet másoknak. 

„Olyan szép lány vagy. Tisztelned kellene magadat és édesapád emlékét is, ő egy jó ember volt, és benned csörgedezik a vére!”

„Ruhában is gyönyörű voltál, na de ez a kép! Azért vigyázz az ilyen tartalmakkal, nehogy ellened fordítsák!” - figyelmeztette egy kommentelő. Az Instagramján is közzétett posztját nem sokkal később le is törölte.

Millie Bobby Brown melltartóban pózolt

Millie Bobby Brown, a Stranger Things sztárja felrobbantotta az Instagramot, amikor kiposztolta azt a fotóját, amelyen fehérneműben és farmernadrágban látható. A színésznő ennyire merész képet még nem tett ki a közösségi oldalára.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük