A 18 éves Millie Bobby Brown dögös melltartós képet posztolt: a Stranger Things tinisztárján ámulnak követői

Millie Bobby Brown melltartóban és farmerban pózolt.

millie-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Millie Bobby Brown, a Stranger Things sztárja szó szerint felrobbantotta az Instagramot, amikor kiposztolta azt a fotóját, amelyen fehérneműben és farmernadrágban látható.

A színésznő ennyire merész képet még nem tett ki a közösségi oldalára, nem csoda, hogy mindenkinek leesett az álla tőle.

Millie Bobby Brown melltartóban pózolt

A dögös képe akár egy magazinban is megállná a helyét, vagy egy fehérneműmárka népszerűsítésére is tökéletes lenne reklámként. A rajongók tetszését is elnyerte a fotó, cikkünk írásakor közel 6 millió lájk érkezett rá.

A Stranger Things negyedik évadának első felét idén májusban, a másodikat pedig júliusban mutatták be, az új részek számos pozitív kritikát kaptak. A készítők már javában kreálják az ötödik évad forgatókönyvét, Brown várhatóan 2023-ban kezdheti el forgatni az új részeket.

A színésznő a Netflix sorozatának köszönheti a világhírnevet, az első évad még 2016-ban jelent meg, azóta pedig szinte a szemünk láttára vált aranyos kiskamaszból gyönyörű nővé. Rajongói hamarosan viszontláthatják az Emola Holmes második részében, ami még idén megjelenik a Netflixen.

Millie Bobby Brown bikinis képei

A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown fantasztikusan néz ki bikiniben.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük